Хроніка 17/2014

ВИКРАЛИ КОШТИ ЧЕРЕЗ БАНКОМАТ
13 квітня до працівників міліції звернулася мешканка міста і повідомила, що минулої доби невідома особа, шляхом доступу до її розрахункового рахунку, через банкомат викрала кошти різними частками в сумі 17250 гривень.
Проводиться перевірка.
ЧИМ ТЕПЕР ЖІНКА ЇЗДИТИМЕ НА РОБОТУ?
14 квітня у медсестри міста викрали велосипед «Азімут». Як з’ясувалося, хтось проник до її сараю, що розташований на вулиці Глінки, і скоїв дану крадіжку.
НАРУГА НАД МОГИЛАМИ
14 квітня до правоохоронців надійшла заява від жительки міста про те, що хтось вчинив наругу над могилою її рідних (вулиця Чехова). У ході перевірки було встановлено, що невідома особа спиляла два металеві хрести і винесла їх із кладовища.
На даний час працівниками Новоград-Волинського МВ проводяться заходи зі встановлення особи, яка вчинила дане кримінальне правопорушення.
ХТОСЬ БУДУЄТЬСЯ
14 квітня у пенсіонера, котрий проживає на вулиці Волі, ввечері, невідома особа викрала саморобний бетонозмішувач. Правоохоронці встановили, що даний агрегат викрали і повантажили на авто, сліди якого залишилися на місці злочину. Злодія розшукують.
МАБУТЬ, П’ЯНИЧКА ГОТУВАВСЯ ДО ВЕЛИКОДНЯ…
18 квітня у пенсіонерки, котра проживає на вулиці Ватутіна, хтось викрав бичка, якому було десять місяців. У даній крадіжці підозрюється непрацюючий мешканець міста, котрий веде антигромадський спосіб життя і зловживає спиртними напоями, а проживає він по вулиці Тургенєва.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області