Безпека на дорогах залежить від кожного!

Співробітники ДАІ Новоград-Волинщини проведуть цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Пішохід», з метою виявлення та документування фактів порушення Правил дорожнього руху пішоходами та водіями транспортних засобів у частині ненадання переваги у русі пішоходам, а також під умовною назвою «Мотоцикліст» з метою виявлення та документування фактів порушення Правил дорожнього руху водіями мототранспорту.
Підрозділ ДАІ розпочав активну роботу в напрямку підвищення рівня безпеки дорожнього руху. У нашій державі започатковані соціальні проекти, направлені на боротьбу з аварійністю на дорогах, впроваджуються законодавчі механізми, які позитивно впливають на стан безпеки дорожнього руху та дисципліну його учасників.
«Безпека на дорогах залежить від кожного!» — такий лозунг вибраний не випадково, адже світова практика безперечно доводить ефективність саме спільних зусиль як держави, так і громадськості, усіх учасників дорожнього руху у справі гарантування їх безпеки на дорозі. Для того, щоб на наших дорогах настав порядок, кожен учасник дорожнього руху повинен зробити свій внесок.
Дотримання Правил дорожнього руху, розуміння засад безперечної поведінки і повага до них, культура на дорозі, взаємодопомога — головні складові безпечної та комфортної участі в дорожньому русі.
С.ДМИТЕРЧУК, начальник ВДАІ УМВС України в Житомирській області, майор міліції