Затримано «парочку» зухвалих грабіжників

Опівночі до чергової частини міськвідділу надійшло телефонне повідомлення від 29-річного місцевого жителя про те, що до нього увірвалися двоє людей, побили, пограбували (забрали 170 гривень, мобільний телефон та куртку) і зникли.
На місце події негайно був спрямований наряд патрульної служби міліції та слідчо-оперативну групу, які поблизу будинку одразу помітили чоловіка і жінку, котрі рухалися у досить прискореному темпі.
Молода пара була затримана. Нею виявився дует зловмисників: 29-річний молодик та його 44-річна напарниця. Як з’ясувалося, вони і раніше вже мали проблеми із законом та відбували покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини.
Тієї ночі зловмисники добряче випили й опівночі вирішили зайти до давніх знайомих в гості. Певна річ, двері їм не відчинили. Тоді підігрітий алкоголем дует почав нахабно вламуватися до будинку. Коли господар відчинив двері, аби з’ясувати, чого ті хочуть, на нього одразу накинулися з кулаками.
— За даним фактом слідчими міськвідділу розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж), що карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років. Пограбовані речі і гроші у зловмисників вилучено. Триває досудове розслідування, — прокоментував пригоду Сергій РЯБОШАПКА, керівник місцевої міліції.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області