Коротко...

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ВІДВІДАЛИ СПОСТЕРІГАЧІ
16 квітня відбулася зустріч секретаря міської ради Сергія Лавренюка з Сесілією Сейлмарк та Марком Воллером — довгостроковими спостерігачами місії зі спостереження за достроковими виборами Президента України, що відбудуться 25 травня цього року.
Основна мета Місії полягає у здійсненні оцінки усього виборчого процесу з точки зору його відповідності зобов’язанням ОБСЄ та іншим міжнародним стандартам демократичних виборів, а також національному законодавству.
Під час зустрічі обговорювалися питання забезпечення виборного процесу в місті, зокрема виконання законодавчої бази, створення умов для проведення заходів у рамках передвиборної агітації, роботи органів, відповідальних за управління виборним процесом, забезпечення виборних прав національних меншин та заробітчан, які наразі знаходяться за кордоном, питання створення та функціонування виборчих дільниць у місті тощо.
РАДИЛИСЯ МІСЬКІ ГОЛОВИ
Нещодавно відбулося чергове засідання ради попередніх міських голів Новограда-Волинського. Чинний міський голова Володимир Загривий доповів присутнім про суспільно-політичну та економічну ситуацію. Мерами було висловлено ряд пропозицій та рекомендацій. Також очільники міста мали можливість ознайомитися з облаштуванням кабінету-музею, в якому у свій час у приміщенні по вул.Шевченка, 16, працювали голови міськвиконкомів та міські голови, розпочинаючи від Семена Іпатійовича Денисюка. Наприкінці зібрання присутні оглянули та ознайомилися з роботою Молодіжного центру.
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради