За проїзд платитимемо все ж таки 3 гривні

Виконавчим комітетом Новоград-Волинської міської ради 23.04.14 р. прийнято рішення №113 «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у місті Новограді-Волинському в режимі маршрутного таксі та у звичайному режимі руху» (регуляторний акт).
Керуючись статтями 28, 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільний транспорт», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», розглянувши звернення керівника транспортного підприємства ТОВ «Новоградтранссервіс» стосовно необхідності перегляду тарифу через суттєве підвищення цін на паливно-мастильні матеріали, враховуючи аналіз регуляторного впливу пропонованого проекту рішення, експертний висновок у здійсненні державної регуляторної політики, висновок Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 18.04.14 р. №1.20/5-966, протокол засідання «круглого столу» з питань обговорення тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом міста в режимі маршрутного таксі та у звичайному режимі руху від 22.04.14 р.
та з метою приведення тарифу до розміру економічно обгрунтованих витрат на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, вирішено встановити тариф на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у місті Новограді-Волинському в режимі маршрутного таксі та у звичайному режимі руху 3 грн. за одну поїздку.
Рішення виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради від 02.04.13 р. №88 «Про погодження тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом по місту Новограду-Волинському в звичайному режимі руху» та рішення виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради від 26.06.13 р. №165 «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у місті Новограді-Волинському в режимі маршрутного таксі» вважати такими, що втратили чинність.