Поминання 18/2014

Поминання 18/2014



























































Что может быть страшнее смерти? Лишь только смерть ДЕТЕЙ родных…


4 мая — 2 года вечной памяти любимой доченьки, сестры, внучки Валерии Михайловны НАУМЕНКО


Лишь светлые блеснули глазки. Лишь теплоту почувствовав вблизи, она ушла навстречу к Богу, не побоявшись даже темноты. И, словно ангел поднебесный, взлетела ввысь, взмахнув крылом, не проронив слезу обиды и не жалея ни о чем. И Бог всевышний в то мгновенье спустился вниз, покинув трон. Он в руки взял эту принцессу, забрав навек с собой в свой дом. Мы будем помнить, не забудем!!! Твою улыбку и глаза. И что бы нам не говорили, — Душа жива, жива душа!


Вечно скорбящие мама, папа, братья, близкие, друзья



Такий, як ти, буває раз на все життя, і то — із неба...


6 травня — 40 скорботних днів, як пішов з життя коханий чоловік, люблячий тато — Віктор Миколайович БУНТОВСЬКИЙ


На душі — біль, і жаль, і сум. Тебе нема і більше не буде. Та пам’ять про тебе буде вічно жити в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій, рідненький.


Сумуюча дружина, діти, тесть і теща



30 квітня — 9 днів світлої пам’яті дорогої, турботливої, коханої дружини, матері та бабусі — Надії Михайлівни НАЙДЮК із села Пилиповичі

23.07.1959-22.04.2014 рр.


Не знайти слів, щоб передати наше горе, біль душі… Рідненька, як всім нам не вистачає тебе, твоєї усмішки, мудрої поради, твого тепла. Ти кожну мить про нас дбала, навчала жити і любити. Ти кожному допомагала, як сонечко обігрівала… Пробач, рідненька,що не вберегли . Любимо тебе і в пам’яті нашій завжди ти жива. Усі, хто знав та пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і тихою молитвою. Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі.


Вічно сумуючі чоловік, діти, онуки, рідні



2 травня минає 2 роки світлої пам’яті найдорожчої нам людини — Віктора Олександровича КАРПЕЙЧИКА


Минає час, та не вщухає біль наш, наше горе, хоч добре знаємо, що смерть жорстоку вже ніхто не зборе. Тебе, рідненький, дуже нам бракує, ми кличемо тебе, та Вічність нас не чує… Рідненький наш! Ти, наче промінь сонця, згас, де ж нам журбу свою і горе діти? В думках ти з нами кожну мить і кожен час…


Вклоняємось тобі: невтішні дружина й діти



30 апреля — 10 лет светлой памяти нашей доченьки — Инны Юрьевны ТИМОФЕЕВОЙ


О, как безжалостно, как беспредельно глупо приходит смерть в расцвете сил и лет. Какой становится невыносимой мукой та жизнь, в которой дочки больше нет. Как дальше продолжать существовать? Чем заглушить отчаянье и муку? И если б можно было всё отдать, чтоб хоть на миг вернуть дыханье дочки.


Вечно скорбящие мама, папа, сестрички, племянники



4 травня — 9 днів, як пішов з життя коханий чоловік, люблячий тато та дідусь — Микола Станіславович РАДЕЦЬКИЙ


Багато років відшумить ще, тату, багато вод прийде і відійде. Та лише ти не зайдеш в рідну хату, з тобою не зустрінемось ніде. Та світла пам’ять буде вічно з нами, тебе ми пам’ятатимем завжди. Нехай твій спокій не тривожать весни з солов’ями, і над твоїм покоєм завжди цвітуть сади.


Сумуючі дружина, діти, онуки, правнуки



6 мая — 11 лет, как ушёл из жизни Анатолий Иванович БОРОВСКИЙ, 22 июля — 5 лет, как покинула нас его мама — Нина Францевна БОРОВСКАЯ


Вечный им покой.


Иван, Владик, Настя, Себастьян Боровские



5 травня минає 40 днів, як пішов від нас наш дорогий чоловік, батько, дідусь, прадідусь, брат — Віктор Федорович ОСТРОЖИНСЬКИЙ


Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь. Світла пам’ять залишиться в наших серцях. Нехай свята земля береже твій вічний спокій, а Господь дарує Царство Небесне.


Сумуючі дружина, сестра, діти, онуки, правнуки



4 травня минає 5 років, як пішов з життя Іван Опанасович МАСЛЕНЧУК


Час ніколи не загоїть біль у наших серцях. Кожен день ти з нами. Царство тобі Небесне та вічний сон. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте. Любимо, пам’ятаємо, сумуємо.


Дружина, діти, онуки



8 травня минає 9 років світлої пам’яті дорогого татуся, люблячого дідуся, прекрасної людини — Анатолія Івановича КАРПОВИЧА


Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю дорогого татуся. У наших серцях назавжди залишився біль і смуток непоправної втрати. Ні час, ні роки не зітруть у наших серцях найкращі спогади, любов і вдячність до Вас. Нехай Господь дарує Царство Небесне і Вічну пам’ять, а свята земля береже Ваш сон. Хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і щирою молитвою. Вічний спокій Вашій світлій душі.


Сумуючі дочка, зять, син, невістка, онуки, правнуки та всі рідні



8 мая — 5 лет со дня смерти Алексея Даниловича ТРОФИМЧУКА


Тепло души твоей осталось вместе с нами, и сердцу больно, и горю нет конца. Помним, скорбим.


Дочь, внучки, родные, друзья



Цими днями минають роковини від дня смерті нашої однокласниці — Валерії НАУМЕНКО


Вже промайнуло цілих два роки, як ти пішла за край життя, забравши із собою свою гарну, світлу посмішку, добре серце та численні таланти, залишивши нам смуток, печаль та сльози. Поминаємо тебе, Лєро, чистосердною молитвою і глибоко співчуваємо рідним та близьким. Вічна пам’ять! Царство Небесне!


Учні 6-В класу школи №4, батьківський комітет, перша вчителька С.Л.Степчин



Колектив СК «Гарт» сумує з приводу смерті колишнього голови Миколи Станіславовича РАДЕЦЬКОГО


та висловлює глибоке співчуття рідним та близьким покійного.



40 днів світлої пам’яті — колишнього головного лікаря санітарно-епідеміологічної служби району — Марії Давидівни МАХНОВЕЦЬКОЇ


Вічна пам’ять про Вас залишиться назавжди у наших серцях. Царство Небесне Вам.


Колектив Держсанепідслужби району