Військові інженери покатали учнів на бойовій техніці

Військові інженери покатали учнів на бойовій техніці

Саме такі приємні сюрпризи і не тільки чекали на учасників Місячника оборонно-масової роботи, що проводиться з нагоди річниці Дня Перемоги Новоград-Волинською районно-міською організацією Товариства сприяння обороні України.
Вже традиційно місячник триває з 9 квітня по 9 травня. Зазвичай цікавою і насиченою подіями є церемонія відкриття, яка цього разу проходила на плацу військової частини А-3814 (інженерний полк).
Не став винятком і цьогорічний захід. Його відкрив голова Новоград-Волинської РМО ТСОУ Валентин Вращук. Серед почесних гостей були присутні голова районної ветеранської організації Петро Фатенко, голова міської ветеранської організації Василь Парфьонов, командир військової частини А-3814, полковник Микола Борісов, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Віктор Дейнека, представник військового комісаріату, майор Микола Бакало, директор Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Валентина Найдюк разом із учнями закладу.
На відкритті Місячника були присутні школярі та студенти з навчальних закладів міста та голови первинних організацій Новоград-Волинської РМО ТСОУ в кількості 400 чоловік.
Цікаву програму продемонстрували учні Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, які провели показові виступи картингістів та авіамодельного спорту. Навіть була запущена авіа-ракета.
Підрозділами військової частини А-3814 були проведенні показові виступи, налагодження понтонної переправи через водні перешкоди, що викликало зацікавленість і захоплення гостей. Всіх бажаючих на військовій техніці (ПТС, БРДМ) переправляли на протилежний бік водної перешкоди. Вони також мали змогу оглянути зброю та гуртожиток для військовослужбовців.
«Новоград-Волинська РМО ТСО України висловлює вдячність військовій частині А-3814, особисто командиру, полковнику М.М.Борісову, майору запасу В.А.Щуруку за співпрацю», — користуючись нагодою, зазначила заступник голови РМО ТСОУ І.Л.Агеєва.
Олег БРЮХАНОВ