Відбулося засідання виконкому Новоград-Волинської міської ради

22 квітня під головуванням міського голови Володимира Загривого відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Володимир Іванович ознайомив присутніх з проектом розпорядження міського голови щодо координації діяльності осіб, що входять до складу виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради з метою визначення їх обов’язків та повноважень та для координації їх діяльності у соціально-економічній та політично-суспільній сферах міста.
Під час засідання було розглянуто та прийнято 15 рішень з питань внесення змін в складі комітету з конкурсних торгів для здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти, створення комісій щодо безоплатної передачі у комунальну власність територіальної громади житлового будинку та квартири. Рішенням «Про поточне будівництво в місті» надано дозволи на перепланування житла, проведення будівництва та реконструкцій приміщень. Виконком міської ради своїм рішенням вирішив дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» встановити рекламні конструкції.
Внесено зміни до складу комісії з питань захисту прав дітей. Вирішені питання опіки, захисту житлових та майнових прав дітей та захист прав та законних інтересів дітей.
Члени виконавчого комітету приділили розгляду заяв громадян щодо скасування постанов про притягнення до адміністративної відповідальності в порядку статей 152-154 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради