Коротко...

Коротко...

«ПРОБІГ ЗАРАДИ ЖИТТЯ-2014»
8 травня запрошуємо всіх новоград-волинців та гостей міста на урочисту церемонію підняття прапору Євросоюзу, що відбудеться об 11 годині біля Будинку рад.
Після чого запрошуємо взяти участь у загальноміській акції «Пробіг заради життя-2014» під гаслом: «За мир, за єдність в Україні». Маршрут пробігу: від Будинку рад — вулицями Шевченка, Замковою, Соборності, Волі, Житомирською, Леваневського — до Будинку офіцерів. У програмі акції: зупинки пам’яті з покладанням квітів до меморіалів загиблих у Великій Вітчизняній війні, спільне виконання державного Гімну України біля Будинку офіцерів. Учасникам пробігу бажано мати при собі державну символіку (жовто-блакитні стрічки, кульки, плакати з гаслами тощо).
\"Коротко...\"ВИЗНАЧАЛАСЯ ДОЛЯ КОНСЕРВНОГО ЗАВОДУ ТА КОЛИШНЬОГО ВІЙСЬКОВОГО ДИТСАДОЧКА
Минулого тижня під головуванням першого заступника міського голови Миколи Усенка відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні комісії розглядалися звернення громадян щодо стану будівель на території колишнього консервного заводу по вулиці Надслучанській, 5, та колишнього дитячого садочка, який підпорядковувався Міністерству оборони, по вулиці Леваневського.
Члени комісії вирішили зобов’язати власників будівель протягом місяця ліквідувати утворені місця накопичення сміття і побутових відходів та до 1-го травня визначитись із подальшою долею цих будівель. Також розглядалися питання протипожежного стану виборчих дільниць, розташованих на території міста, заходи щодо профілактики пожеж та попередження випадків загибелі людей на них, заходи щодо підготовки до весняно-літнього періоду цього року та інші питання.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

УТОЧНЮЮТЬСЯ ТАРИФИ В МІСЬКУ ЛАЗНЮ
5 травня, о 15 годині, в громадській приймальні Будинку рад відбудуться громадські слухання з питання врегулювання тарифів на послуги миття населення дільниці «Лазня» комунального підприємства міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго».
УЖКГ,Е та КВ міської ради

ВИЗНАЧЕНО НАЙБІЛЬШ ПОТЕНЦІЙНО ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНІ МІКРОРАЙОНИ МІСТА
15 квітня під головуванням заступника міського голови Дмитра Ружицького відбулося засідання міської комісії з питань евакуації населення під час надзвичайних ситуацій. На порядку денному розглядалися організаційні питання щодо функціонування даної комісії, опрацьовування нею та керівниками служб — груп забезпечення евакуаційних заходів, необхідного обсягу документації, згідно із завданнями поставленими перед службою.
Також обговорювалося питання дій членів евакокомісії при проведенні евакуації населення і ліквідації потенційно можливої надзвичайної ситуації, пов’язаної з можливими лісопарковими пожежами. Комісією визначено найбільш потенційно пожежонебезпечні мікрорайони міста, зокрема «Дружба», «Лубчиця» та «Смолка». Було наголошено на наявності проблеми щодо забезпечення пальним транспортних засобів, які залучатимуться для усунення небезпеки.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради