Під колесами мікроавтобуса загинуло двоє молодих людей

288 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж останніх вихідних. Затримано 49 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 75 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.
За вихідні зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 2 людей загинули. Так, 3 травня, близько півночі, на 210 км автодороги «Київ-Чоп» (село Броники Новоград-Волинського району), водій автомобіля «VOLKSWAGEN T5», 42-річний житель Київської області, рухаючись у напрямку міста Києва, скоїв наїзд на двох пішоходів, які перетинали проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП два пішоходи, 1983 р.н. та 1990 р.н., від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Триває досудове розслідування.
Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Не зайвим буде застерегти усіх учасників дорожнього руху, що лише дотримання Правил поведінки на дорозі зменшить кількість аварійних ситуацій і дорожньо-транспортних пригод.
С.ДМИТЕРЧУК, начальник Новоград-Волинського ВДАІ, майор міліції