Увага! Розшук...

Увага! Розшук...

РОЗШУКУЄТЬСЯ ЗЛОЧИНЕЦЬ
Новоград-Волинським міськвідділом міліції за вчинення ряду злочинів, передбачених ст.263 ч.1, ст.307 ч.3 , ст.393 ч.1 Кримінального кодексу України, розшукується гр.Сандуленко Андрій Григорович, 05.09.1972 року народження, уродженець та мешканець міста Новограда-Волинського.
Шановні громадяни! Допоможіть розшукати злочинця! Всіх, хто володіє якою-небудь інформацією, що сприятиме встановленню місця знаходження розшукуваного та його затриманню, правоохоронці просять телефонувати до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу: (код 04141) 5-22-25 або за номером: 102 (цілодобово). Конфіденційність гарантуємо та будемо щиро вдячні за корисну для слідства інформацію.
ДОПОМОЖІТЬ РОЗШУКАТИ ДИТИНУ!
Співробітники Новоград-Волинського міськвідділу міліції розшукують 13-річного вихованця Новоград-Волинської загальноосвітньої школи-інтернат. Хлопець 2 травня цього року самовільно залишив заклад і до теперішнього часу не повернувся.
Розшукуваному на вигляд 13 років, зріст 140 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке, руде, обличчя кругле, очі світлі. Був одягнений у джинсові штани синього кольору, спортивну кофту з капюшоном сірого кольору, кросівки білого кольору.
Працівники міліції просять негайно телефонувати до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу: (код 04141) 5-22-25, 102 або у будь-який відділ внутрішніх справ (цілодобово).
Прес-служба Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області