Двоє наших земляків поїдуть до Бразилії — на Чемпіонат світу з футболу!

Двоє наших земляків поїдуть до Бразилії — на Чемпіонат світу з футболу!

\"Двоє«ПриватБанк» визначив 20 переможців акції «Чемпіон», що проходила у партнерстві з «Vіза» в усіх регіонах України — з 2 грудня 2013 року до 1 квітня 2014. Серед при­зерів опинилися й двоє везунчиків із Житомирської області: Оксана Володимирівна Бурлаченко з Новограда-Волинського та Петро Нестерович Коваленко з Малина!
Позмагатися за головний приз — квиток на Чемпіонат світу з футболу у Бразилії — мав змогу кожен повнолітній клієнт «ПриватБанку», зробивши декілька простих кроків. По-перше, ці люди оформили вклад «Стандарт» або «Депозит Плюс», терміном на 6 і 12 місяців, на сайті http://рb.uа/depozit/. По-друге, зареєструвалися для участі в акції на сайті http://рb.uа/сhampion/, а тоді стали чекати радісного дзвінка-звістки про перемогу.
Так зробили і наші земляки. Малинчанин Петро Коваленко отримує у «ПриватБанку» пенсію та активно користується послугою «регулярні платежі», тож свій вклад оформив безпосередньо у відділенні банку. А от мешканка Новограда-Волинського Оксана Бурлаченко отримує у «ПриватБанку» заробітну плату та активно користується онлайн-банкінгом «Приват24», тому свій депозит оформила саме через цей сервіс. В обох випадках довіра до «ПриватБанку» принесла нашим землякам виграш і щасливий квиток на наймасштабнішу футбольну подію світу.
Переможці акції «Чемпіон» від «ПриватБанк» та «Vіза» не лише зможуть на власні очі побачити світовий футбольний чемпіонат і повболівати за улюблені команди, відчувши смак «великого футболу». Вони отримають унікальну можливість сповна насолодитися бразильським життям, адже основні витрати переможців бере на себе «ПриватБанк» та «Vіза»: переліт в обох напрямках, проживання у готелі, проїзд маршрутом «аеропорт-готель-стадіон». Також банк оплачує відвідування переможцями матчів та супровід гіда.
Призерів акції визначала спеціальна комісія з п’яти представників «ПриватБанку». Окрім основної нагороди — 20-ти квитків до Бразилії, учасники отримали й додаткові презенти. Йдеться про 400 ексклюзивних комплектів футбольних подарунків. Усі розіграші проводилися за допомогою спеціальної комп’ютерної програми.
За час проведення до акції «Чемпіон» від «ПриватБанку» долучився 34301 клієнт (!), з них у Житомирській області — 2200 клієнтів.
Марія ЄНЖИЄВСЬКА, керівник Житомирського регіонального прес-офісу «ПриватБанку»