Екзотичний рододендрон росте навіть в Австралії. А у Новограді його викрали, щойно зацвів…

Екзотичний рододендрон росте навіть в Австралії. А у Новограді його викрали, щойно зацвів…

\"ЕкзотичнийКолектив 217-ї аптеки — серед перших квіткових ентузіастів у місті. Колись клумби поруч із аптекою засаджували комунальні служби, але після того, як ними почали опікуватися фармацевти, вони стали окрасою міста. І особливо боляче людям, котрі про цю красу дбають, коли знаходяться лиходії і безжально нищать їх працю.
Як повідомила завідуюча аптекою Тамара Сахненко, вона ж — ініціатор конкурсу «Моє квітуче місто», камера відеоспостереження зафіксувала, як о 05. 25 ранку якийсь чоловік, проходячи повз клумбу, помітив кущ екзотичного рододендрону і, озирнувшись довкола…, поцупив з клумби декоративну рослину! Лише напередодні ввечері вона зацвіла великими рожевими бутонами, проте так недовго рододендрон помилував око перехожих. Попри щирі сподівання квіткарів, що три різнокольорових яскравих кущі на усе літо стануть подарунком для місцевих жителів на одній із центральних вулиць.
\"ЕкзотичнийПо слідах «квіткового» злочинця вже працює міліція. Керівництво аптеки, озброївшись стоп-кадром з відеоспостереження, обіцяє винагороду тим, хто надасть інформацію про особу крадія. Мета, яку переслідує колектив, — це засудити ганебних крадіїв квітів. А наша редакція пропонує особливий вид примусових робіт для таких горе-злочинців: нехай покаранням для них стане «клумба крадіїв», котру вони засаджають власноруч. Хтозна, можливо, тоді нарешті не лише навчаться цінувати працю інших, а ще й позмагаються за головний приз у конкурсі «Моє квітуче місто» і тим самим реабілітуються…
Юлія КЛИМЧУК

\"Екзотичний