У новоградців з’явився новий фінансовий помічник

У новоградців з’явився новий фінансовий помічник

У розпал кризи вкрай важливо мати змогу оперативно вирішувати фінансові питання, що час від часу виникають у багатьох українців. На жаль, не кожен має заощадження чи можливість позичити кошти.
Ще з давніх-давен в таких ситуаціях люди зверталися за необхідною сумою до ломбардів. І сьогодні популярність цих фінансових установ тільки зростає, адже для отримання кредиту потрібен мінімальний пакет документів, заставою може виступати широкий перелік предметів, а рішення про видачу кредиту — це справа кількох хвилин.
Та чи всі ломбарди однакові? Певна річ, є відмінності і досить суттєві. Наприклад, мережа ломбардів «Благо», що працює у Новограді-Волинському, вирізняється 15-річним досвідом роботи у галузі оцінки майна і кредитування, а також широкою географією, що нараховує майже 300 відділень по всій Україні.
Традиційно, відкриття ломбардів «Благо» супроводжуються приємними пропозиціями для містян, а також безпрецедентними умовами кредитування та високими ставками оцінки майна. Так і зараз: протягом перших 2-х місяців роботи відділення кожен новоградець може отримати збільшену оцінку заставного майна (дорогоцінні метали та техніка) та зменшену відсоткову ставку.
Та привабливі умови кредитування — не єдине, що вирізняє «Благо» з-поміж інших. В умовах жорсткої конкуренції на фінансовому ринку виграє той, хто надає послуги за найкращим співвідношенням «ціна-якість». Якість послуг компанії підтверджена не лише більш як 2,5 мільйонами клієнтів, котрі довірили свої цінності, але й визнанням експертів ринку — саме «Благо» вони назвали лідером конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху-2013».
Перевагою мережі є також єдина система стандартів обслуговування, що діє у всіх відділеннях. Привітні й висококваліфіковані спеціалісти завжди з радістю фахово проконсультують клієнтів та допоможуть обрати найоптимальніші умови кредитування.
У «Благо» багаторічна історія гармонійно поєднується із сучасними технологіями. Відповідаючи вимогам часу, компанія запровадила можливість сплати відсотків за кредитами через Інтернет, а також у будь-якому із понад 11 тисяч терміналів мереж «Нон-Стоп» і «Національний кредит» по всій Україні.
Тож відтепер жителі Новограда-Волинського і навколишніх населених пунктів можуть бути впевнені: у вирішенні фінансових питань їм допоможе надійний фінансовий помічник — ломбард «Благо».