Старти на «Олімпійському»

Легка атлетика серед молоді Новограда-Волинського користується все більшою популярністю, здобуває визнання на обласному та республіканському рівнях. Підтвердженням цьому є запрошення чотирьох вихованців та вихованок тренера ДЮКФП Олександра Яковича Універсала до виступу у стартах чемпіонату України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1995-1996 р.н., що завершився нещодавно на славетному НСК «Олімпійський». Близько 1500 учасників та учасниць було зафіксовано у протоколах змагань. Найвищі секунди серед спортсменів обласної збірної були зафіксовані у нашого Бориса Ульянова, який в бігу на 400 метрів показав результат 49,8 секунд, що відповідає рівню кандидата в майстри спорту. Наш земляк поступився членам української збірної, котрі представляли міста Суми та Київ.
Про свої враження від стартів на кращому стадіоні України розповіла Юлія Заїнчковська: «Наших спортсменів вразила велич кращої спортивної споруди держави, відмінне сучасне легкоатлетичне покриття бігових доріжок та стрибкових секторів спонукало віддати усі сили та показувати швидкі секунди». Сама Юля народилася у 2000 році і займається легкою атлетикою вже чотири роки, цього року наймолодша у стартових протоколах звягельчанка у бігу на 800 метрів показала 18-й результат, зафіксувавши стрілку секундоміра на рівні ІІ дорослого результату. Ще дві збірниці з Новограда-Волинського — Таня Обухова та Настя Марчук — також продемонстрували свої кращі результати на дистанціях. Відповідно 200 і 400 метрів — Тетяна та 100-200 метрів — Настя.
Тож побажаємо нашим спортсменам та спортсменкам і надалі вдало сперечатися з суперниками, зупиняючи цифри на секундомірі раніше, ніж будь-хто.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ