Народний депутат України Юрій Благодир просить не зараховувати його до когорти соратників Олега Царьова та сприймає подібне згадування як особисту образу

Про це парламентарій написав у своєму листі-зверненні до редакції інтернет-порталу «ЧаРівне.інфо», копію якого оприлюднив на особистій сторінці у Фейсбук.
«Нещодавно (зокрема в новині «Нардеп від Рівненщини звинуватив комуністів за те, що вони «прикривають» головного сепаратиста країни» від 29 травня), мене назвали «...соратником Царьова», — пише Ю.Благодир у своєму листі. — Щодо цього хотів би наголосити, що, по-перше, сприймаю такий опис, як образу, бо ніколи не підтримував активності цього «діяча» і відкрито виступаю за позбавлення його депутатського мандату».
Депутат не заперечує свою приналежність до фракції Партії регіонів до лютого 2014 року, однак вкотре наголошує на тому, що партійного квитка регіоналів він не мав. Свій вступ до лав фракції ПР Ю.Благодир пояснює тим, що вона була найчисельнішою у Верховній Раді та мала підтримку виборців майже по всій Україні. Також парламентарій зазначає, що, «будучи №78 у передвиборному списку, не міг стати членом іншої фракції».
Політик підкреслює, «що завжди був на стороні української нації і в силу своїх можливостей намагався відстоювати сторону здорового глузду». Він нагадав, як, будучи членом фракції ПР, голосував за відставку уряду Азарова після кривавого розгону студентської демонстрації на столичному Майдані в ніч на 30 листопада 2013 року. «Крім того, я свідомо не голосував за «псевдоамністію» Януковича після його відомого візиту до парламенту. Більш того, я перший, хто вийшов з фракції ПР після оголошення у Києві, так званої, «антитерористичної операції»», — додає Ю.Благодир у своєму листі до редакції.
Прес-служба народного депутата України Юрія Благодира