«Леся» відзначає День легкої промисловості. І маленька тезка фабрики-шефа — також

«Леся» відзначає День легкої промисловості. І маленька тезка фабрики-шефа — також

Леся Федоренко у своїх неповних три місяці є справжньою зіркою. А все тому, що дівчинці від народження пощастило — шефство над нею взяв колектив швейної фабрики «Леся». Таким був задум топ-менеджерів підприємства: перша дівчинка-тезка, народжена у Новограді із чудовим ім’ям Леся, отримає опіку фабрики та подарунки на свята. А те, що на підприємстві дотримуються обіцянок, тут продемонстрували вже вкотре. У переддень професійного свята — Дня легкої промисловості, який відзначають 8 червня, — працівники фабрики приїхали привітати свою маленьку підшефну тезку.
До родини Федоренків приїхали, звісно, із подарунками. Привезли для малечі ходунки та підгузки. Хтозна, можливо, колись День легкої промисловості також стане для Лесі професійним святом. Наразі ж це свято відзначає великий і дружний колектив фабрики-шефа. З такої приємної нагоди не могли забути про свого найменшого члена колективу — так тут жартома говорять про підшефне малятко.
— Як і обіцяли, ми підтри­му­ємо нашу дівчинку. Нехай вона росте здоровою і щасливою, а ми робитимемо усе, щоб так і було, — запевнила начальник відділу кадрів Оксана ДЕМЕНКО. — Тож прийміть наші подарунки і найкращі побажання!
Маленька тезка, зрозуміло, наразі не змогла подякувати за таку турботливу увагу та підтримку, тому це зробила її мама Наталя Миколаївна. Вона, до речі, до останнього не могла повірити, що шефство фабрики над її донькою — це правда, а не чийсь жарт.
— Приємно вражена тим, наскільки активно ви нас підтримуєте. Дуже вам за це вдячні! — подякувала Наталя Федоренко.
Наталя Миколаївна також розповіла, що за два місяці дівчинка набрала вже два кілограми, а ще виявилася надзвичайно допитливою дитинкою. Коли вони з мамою йдуть на прогулянку із візочком, подарованим дівчинці фабрикою з нагоди дня народження, то перехожі із цікавістю розглядають надпис на колясці: «Леся — з нами краще!». Із «Лесею» і справді краще — це фабрика й демонструє ось такими та іншими оригінальними акціями.
Підводячи підсумки роботи з нагоди професійного свята, на «Лесі» пишаються зробленим. Тим, що тут відбулися якісні зміни, які покращили роботу колективу, що на фабриці проведено ремонт та модернізацію, а невдовзі тут відкриють нову міні-лінію з пошиття одягу. Продукція фабрики нині лише експортується, а з відкриттям нової лінії, обіцяють на підприємстві, планується вихід і на внутрішній ринок.
Через складну обстановку в Україні на «Лесі» цього року уникнули гучних святкувань, які відбулися торік та усім запам’яталися. Цього року працівників привітали дещо скромніше, але знову ж таки — з преміями та подарунками. До речі, усі працівники отримали горнятка із брендом «Леся».
Пам’ятають і шанують на фабриці ветеранів галузі, котрі допомагали становленню підприємства та робили усе для того, аби воно розвивалося і приносило користь людям.
З нагоди свята керівництво швейної фабрики «Леся» вітає усіх своїх працівників з Днем легкої промисловості і бажає усім здоров’я, здійснення планів та сподівань! Щоб кожен день був наповнений благополуччям та злагодою, робота приносила лише задоволення, а у сім’ях працівників завжди панували мир і добробут!
Юлія КЛИМЧУК
Фото Іллі СІМЧУКА