Хроніка 24/2014

ОДИН ЗАГИНУВ, ДРУГИЙ — У ЛІКАРНІ
4 червня, близько 23 години, до чергової частини Новоград-Волинського МВ УМВС надійшло телефонне повідомлення від швидкої допомоги про те, що по вулиці Коростенській міста Новограда-Волинського трапилась ДТП з потерпілими.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що мешканець села Олександрівка, керуючи автомобілем «ВАЗ-21144» і рухаючись по вулиці Коростенській, не впорався з керуванням і скоїв наїзд на гужову підводу, якою правив житель села Наталівки. Внаслідок ДТП один пасажир гужової підводи загинув на місці пригоди, другий пасажир отримав тілесні ушкодження і був доставлений до реанімаційного відділення лікарні.
ВИКРАЛИ ДОРОГИЙ ТЕЛЕВІЗОР
6 червня до працівників міліції із заявою звернулася жителька вулиці Тельмана і повідомила про те, що минулої доби невідома особа, шляхом підбору ключа, проникла до її будинку і викрала LCD телевізор LG-4, вартістю 11999 гривень.
Перевірку за даним кримінальним правопорушенням проводить Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області.
ОБІКРАЛА СУСІДКА
6 червня до правоохоронців звернувся мешканець вулиці Ковальського і повідомив про те, що 25 травня його сусідка по дачі, яка знаходиться в селі Марушівка, викрала з веранди дачі мобільний телефон марки «Нокіа».
В ході оперативних заходів працівники міліції встановили, що 33-річна сусідка того дня, знаходячись в нетверезому стані, зайшла до веранди дачі сусіда і справді викрала мобільний телефон. Тепер дана особа нестиме покарання, яке їй призначить суд.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ