Міліція уберегла райцентр від заїжджого «домушника»

Співробітники карного розшуку Новоград-Волинського міськвідділу міліції затримали зловмисника, який «спеціалізувався» на крадіжках із помешкань громадян. З останньої квартири він встиг викрасти майна майже на 2000 гривень.
Упродовж останніх двох тижнів у районному центрі було скоєно ряд зухвалих крадіжок із квартир та будинків громадян. У помешкання злочинець проникав навіть удень, поки власники перебували на роботі або у своїх справах. Предметом уваги злодія здебільшого були гроші, дрібна техніка та золоті вироби. Зловмисник вправно відчиняв будь-які двері.
Працівники міліції провели цілий комплекс заходів, аби затримати «домушника»: опитували сусідів у пошуках свідків або очевидців, здійснювали відпрацювання вулиць міста, перевіряли осіб, які раніше притягувались до відповідальності за скоєння подібних злочинів. Детальний аналіз отриманої інформації допоміг оперативникам вийти на слід та затримати підозрюваного у цих крадіжках.
Зловмисником виявився 38-річний мешканець Київської області. Чоловік у минулому вже мав судимість за скоєння аналогічних злочинів.
— За цими фактами відкриті кримінальні провадження, передбачені ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі триває перевірка можливої причетності фігуранта до інших крадіжок з помешкань, вчинених як на території райцентру, так і за його межами, — коментує Сергій Рябошапка, начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ