14 вихованців ДЮСШ уже відпочивають у літньому таборі. На черзі — ще три зміни

Розпочалося літо — довгоочікувана пора шкільних канікул. Аби відпочинок минув змістовно і цікаво, з перших його днів відчиняють двері пришкільні та позаміські дитячі табори. Там на школярів чекають нові захопливі пригоди й відкриття. Тож дорослі намагаються якнайкраще підготувати не лише гідний відпочинок, а й оздоровчу програму.
«Готуватися до оздоровчої кампанії 2014 року тренери-викладачі Новоград-Волинської ДЮСШ розпочали ще в лютому, хоча табори відчиняють двері лише з початком червня», — розповів тренер відділення важкої атлетики В.В.Постіженко.
Цьогоріч, як і торік, заплановано організувати відправку дітей на безкоштовне оздоровлення до спортивного табору «Олімпієць», що в Житомирському районі. 7 червня на першу зміну до цього табору вже виїхали 14 вихованців Новоград-Волинської ДЮСШ — діти, котрі відвідують відділення важкої атлетики, боксу та тенісу настільного.
«Я особисто з батьками супроводжував дітей до табору. Там відвідав їдальню, познайомився з тренерами, вихователями та директором. Можу з упевненістю стверджувати, що умови організовані чудові. Єдине, що нас не зовсім влаштовує, — відсутність новоград-волинських тренерів, — поділився враженнями від побаченого у таборі В.Постіженко. — На черзі — друга, третя та четверта зміни. Тож звертаюся до начальника управління у справах сім’ї, молоді фізичної культури та спорту міської ради В.М.Гамми із проханням посприяти решті тренерів та батькам відправити на безкоштовне оздоровлення до табору «Олімпієць» вихованців інших відділень ДЮСШ. Побажаймо юним звягельчанам приємного та змістовного відпочинку».
Підготував Олег БРЮХАНОВ