Городницьке «Полісся» продовжує боротьбу за кубок області

Непростим виявилося чвертьфінальне протистояння полісян із ФК «Бердичів». У першій грі, що відбулася у Бердичеві, «Полісся» зазнало поразки — 1:2. У матчі-відповіді, вже у Городниці, господарі лише наприкінці зустрічі вирвали мінімальну перемогу — 1:0. Відповідно до кубкових правил, завдяки виїзному голу саме вони й отримали право грати у півфіналі. На цій стадії турніру суперником «Полісся» виступить житомирський «Легіон».
У другій півфінальній парі вже зіграно перший матч.
СК «Коростень» крупно переміг «Черняхів» — 4:0 і, вочевидь, достроково забезпечив собі вихід до фіналу.
Тим часом стартував чемпіонат області у першій лізі, в якому цьогоріч братимуть участь 11 команд. Цікаво, що до першої ліги заявилися такі достатньо відомі вищолігові бійці як «Керамік» (Баранівка) та «Зоря-Енергія» (Романів). Переможця першості визначать за підсумками ігор у два кола в одній групі.
А вищу лігу в цьому сезоні сформовано всього з 5 команд. Компанію новоград-волинському «Авангарду» і городницькому «Поліссю» складуть СК «Коростень» (або «UPG» — нова назва коростенської команди), ФК «Бердичів» і житомирський «Легіон». Тут також ігри будуть проведені у два кола. А це значить, що у Новограді-Волинському вболівальники стануть свідками лише чотирьох домашніх ігор «Авангарду». Якщо команда не заявиться у кубок України серед аматорів, то футбольний сезон місцевого рівня виявиться надзвичайно коротким.
Олег БРЮХАНОВ