Друга поспіль перемога медиків у спартакіаді

Друга поспіль перемога медиків у спартакіаді

\"ДругаНещодавно у Житомирі проходили фінальні змагання за програмою ХХІ обласних спортивних ігор серед працівників галузі охорони здоров’я. На стадіоні ФСТ «Спартак» відбулося урочисте відкриття спортивних ігор, присвячених до Дня медичного працівника та 80-річчя утворення однойменного фізкультурно-спортивного товариства.
Виборювати першість із легкоатлетичного кросу, настільного тенісу, гирьового спорту, армреслінгу, шашок та швидких шахів виявила готовність 21 команда лікувально-профілактичних закладів області.
За результатами командного заліку, переможцями стали медики Новоград-Волинського міськрайТМО, на другому місці — команда Радомишльської центральної районної лікарні, на третьому — представники обласної клінічної лікарні ім.Олександра Гербачевського.
Відзначимо, що це вже друга поспіль командна перемога збірної медиків Новограда-Волинського на обласних спортивних іграх. Її вдалося досягти завдяки високим результатам, продемонстрованим в індивідуальних видах програми.
Зокрема, чемпіоном спартакіади з армспорту став Віталій Голуб. Друге місце в бігу на 800 метрів посів Ігор Гарбовський. Також друге місце, але вже у змаганнях із гирьового спорту здобув Олександр Качур у ваговій категорії до 70 кг. Йому вдалося виконати 55 підйомів гирі вагою 24 кг. Відмінну гру у швидких шахах продемонструвала викладач медичного коледжу Наталія Довбаш.
Чемпіонів і призерів нагороджено кубками, медалями і грамотами. До речі, звягельчани отримали кубок не тільки за перше місце у загальнокомандному заліку, а також за командну перемогу в армспорті. А готували наших медиків до змагань завідувач профілактичного та діагностичного відділення міськрайТМО Ю.М. Дебіч та голова профспілкового комітету К.В.Шнайдер.
В.БОРИСЮК, голова міської ради ФСТ «Спартак»