Підтримали сім’ї військових із зони АТО

Підтримали сім’ї військових із зони АТО

Повернувшись минулого тижня з Луганщини, де у зоні АТО перебувають наші військові, депутати міської та районної рад пообіцяли, що підтримають вдома членів сімей військовослужбовців. Принаймні про це дуже просили військові, котрі вже декілька місяців захищають кордони України, знаходяться далеко від своїх сімей і , звісно, сумують за ними і переживають.
І ось у неділю, 15 червня, у піцерії «Палермо» відбувся благодійний захід. На нього запросили дітей та дружин військових. Таким чином благодійники дали зрозуміти, що сім’ї військових, як би сутужно сьогодні їм не було, не кинуті напризволяще. Для гостей організували частування, а на розважальну програму запросили клоунів. Фотограф Павло Обезюк зробив безкоштовну фотосесію, а згодом презент-відеозвернення під назвою «Для вас, кохані» планують відправити військовим на Луганщину.
Також присутнім розповіли, що для дітей військовослужбовців, котрі перебувають у зоні АТО, передбачені безкоштовні путівки в оздоровчі заклади області. Кого цікавить ця інформація, — звертайтеся в управління сім’ї, молоді та спорту міської ради.
Дружини військовослуж­бовців щиро подякували за підтримку усім, хто організував захід. Зокрема, О.Махновецькому, Р.Сідлецькому, О.Ващенку, В.Михнюку, Д.Рудницькому, В.Костриці та І.Юшманову.
Юлія КЛИМЧУК