Хроніка 29/2014

НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ
11 липня до працівників міліції надійшло телефонне повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги про те, що на автодорозі «Київ-Чоп», 230 км + 50 м, сталася ДТП, є потерпілі.
На місці пригоди було з’ясовано, що житель с.Василівка Житомирської області, керуючи автомобілем «Део-Ланос», не впорався з керуванням і, виїхавши на зустрічну смугу руху, зіткнувся з автомобілем «Опель-Віваро», що стояв на узбіччі дороги.
Внаслідок ДТП водій автомобіля «Део-Ланос», його пасажир, а також два пасажири автомобіля «Опель-Віваро» отримали тілесні ушкодження і були доставлені каретою швидкої медичної допомоги до приймального відділення Новоград-Волинської лікарні.
ВИКРАЛИ ПОРОДИСТИХ КРОЛІВ
Днями до правоохоронців звернулася жителька села Слобода Романівська і повідомила, що в ніч із 12 на 13 липня хтось з її подвір’я викрав 10 кролів породи «Велетень», спричинивши їй матеріального збитку на 3450 гривень.
КРАДІЖКА З ГАРАЖА
Вночі 12 липня невідомий проник до гаража, розташованого на вулиці Ворошилова, і викрав компресор, електродриль, паяльний апарат, каністру з бензином, шліфувальну машинку, чим спричинив потерпілому матеріального збитку на суму 2290 гривень.
ОБІКРАЛИ ХМЕЛЬНИЧАНИНА
12 липня по вулиці Шевченка з автомобіля (через відчинені дверцята) «Форд-Макс», який належить жителю міста Нетішин Хмельницької області, було викрадено гроші в сумі 1100 гривень, мобільний телефон марки «Iphone-5» вартістю 1400 гривень, відео-реєстратор марки «Gazer F-410» вартістю 1400 гривень. Пошуки крадія тривають.
ОБЕЗЖИРИЛИ ТРАКТОР
13 липня до міліціянтів звернувся житель села Тернівка і повідомив, що невідома особа два дні тому вкрала з його трактора запчастини: акумулятор, генератор, стартер та ящик з інструментами, завдавши йому матеріальних збитків на суму 2870 гривень.
ГРОШІ ЗАПЛАТИВ, А ТОВАР НЕ ОТРИМАВ
14 липня до чергової частини Новоград-Волинського МВ УМВС надійшла заява від мешканця міста про те, що користуючись Інтернет-сайтом «Сландо», він замовив мобільний телефон «Леново Р-780» у невстановленої особи на ім’я «Костянтин», заплативши за це 1800 гривень. Але телефон так і не отримав. І гроші, звичайно, також відправилися за певним маршрутом.
«Звягель» уже не раз на­го­лошував, що гроші потрібно платити тільки при отримуванні замовленої речі.
ЗАТРИМАЛИ ЗЛОДІЙКУВАТОГО МОДНИКА
До Новоград-Волинського МВ УМВС звернувся житель райцентру, який повідомив, що з його магазину викрадено товар.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Проведені міліцією оперативно-розшукові заходи дозволили встановити особу зловмисника. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який у скоєному зізнався. За попередніми даними, чоловік скористався неуважністю продавця та взяв із полиці вартісну туалетну воду.
Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних помешканнях, офісах, торговельних закладах тощо.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області