«Авангард» і ФК «Бердичів» переможця не виявили

У третьому турі обласної першості з футболу «Авангард» приймав удома ФК «Бердичів». У обох команд до звітної гри були нулі у графі набраних очок. За тією відмінністю, що «Бердичів» програвав уже двічі, тоді як «Авангард» поступився лише раз.
Матч не вирізнявся великою кількістю небезпечних моментів. Утім ближчими до перемоги були гості, які діяли гостріше і, як наслідок, повели у рахунку. На діях «Авангарду» позначалася незіграність, відсутність взаєморозуміння між гравцями. На сьогодні більша частина команди — не місцеві футболісти, малознайомі один одному. Тож «Авангарду» ніяк не вдавалося налагодити командну гру. Та все ж наприкінці матчу господарі змогли зрівняти рахунок. У підсумку — 1:1.
Турнірну таблицю впевнено очолює СК «Коростень». Після перемоги у коростенському дербі над «Локомотивом» (3:0) у нього вже 9 очок — поки що стовідсотковий результат.
З другого по четверте місце команди мають по три очки. Серед них і городницьке «Полісся», яке зазнало поразки на виїзді від житомирського «Легіону» — 2:4.
«Авангард» за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів посідає п’яте місце. Замикає турнірну таблицю ФК «Бердичів».
У наступному турі, що має пройти 19 липня, «Полісся» прийме «Авангард». ФК «Бердичів» зіграє проти «Локомотива», а СК «Коростень» зустрінеться з «Легіоном».
За підсумками 7-го туру у першій лізі в лідери вийшов «Автомобіліст» зі Стрибожа (Червоноармійський район). Щоправда, ще шість команд щільною групою наступають йому на п’яти.
Олег БРЮХАНОВ