Неймовірні пригоди у нашому містечку

Неймовірні пригоди у нашому містечку

\"НеймовірніКРАДІЯМ НЕ ПОЩАСТИЛО
Днями, як стало відомо, ледь не вкрали дерев’яний паротяг із дитячого ігрового майданчика. Добре, що він стоїть не біля залізниці, як паровоз-монумент у Ковелі на Волині, а в одному із дитячих садочків міста (не вказуємо, у якому саме, щоб не дати наводку іншим «бажаючим»). Та ще й колеса його до половини вкопані в землю. Тож любителі легкої наживи не змогли впоратись, аби витягти предмет свого бажання із землі! Певно, мало каші їли у дитинстві.

МОРЖІ — ЗАВЖДИ МОРЖІ
У неділю, під вечір, любитель покупатись за будь-якої погоди, розігнавшись із високого берега Случі під фортецею, хоч ішов дощ, плюхнувся животом об воду. Своїм непродуманим вчинком порушив спокій кількох рибалок. За це заслужив «ласкаві» епітети останніх. Шкода, що не зачепився за гачки вудочок — було б їм чим похвалитись перед колегами чи дружинами!
ЛІТО У СКВЕРИКУ СЛАВИ
відчувається, як ніде. Щоночі до 2-3 годин тут лунають сміх і вигуки молоді, яка загулялась, а також веселий передзвін пляшок. Дарма, що це не дає шансу виспатись мешканцям чотирьох високоповерховиків. Зате ж як гуляють! Пепеесники (міліція патрульно-постової служби) потикатись сюди не хочуть (може, бояться) — інакше б крику-сміху так довго ніхто б не терпів. На щастя молодим людям, вороння, яке продовжує своє гуляння рано-вранці, уночі не літає, не каркає і не гадить!
Записала Тетяна КОЗЛОВА