Благодійний фонд молодих людей з інвалідністю проводить загальні збори

Збори відбудуться 23 липня, о 14 годині, у конференц-залі за адресою: вул.Шевченка, 31 (у приміщенні, де колись була дитяча молочна кухня). Запрошуються молоді люди з інвалідністю та їхні батьки чи опікуни, а також керівники відділів і управлінь, волонтери, які мають бажання допомагати.
На зборах розглядатимуться наступні питання: вибори голови правління фонду та його заступника, а також голови наглядової ради; внесення змін до статуту; звіт про використання спеціального мікроавтобусу для інвалідів; обговорення маршрутів подорожей у міста України, які люди з інвалідністю мають бажання відвідати; проведення християнських таборів відпочинку для дітей та молоді з інвалідністю; обладнання туалету для людей з інвалідністю на автовокзалі і залізничному вокзалі; про підприємство для молодих людей з інвалідністю; інші питання.
Фонд має гостру потребу у бухгалтері на благодійних засадах. Із цих та інших питань можна звертатися на електронну пошту: alexander.gongalskyi@gmail.com.
Від себе особисто, як голови міського благодійного фонду, хочу висловити велику подяку міському голові В.І.Загривому, начальнику управління Л.В.Шутовій, депутатам та усім, хто посприяв у придбанні спецавтомобіля для людей з інвалідністю. Нехай Господь благословить тих, хто допоміг у цій добрій справі.
О.ГОНГАЛЬСЬКИЙ