Сім’я — святиня духу людського, або Як у бібліотеках формуються династії читачів

Сім’я — святиня духу людського, або Як у бібліотеках формуються династії читачів

Організація Об’єднаних Націй оголосила 2014-й «Міжнародним роком сім’ї». Районна бібліотека для дорослих імені Лесі Українки провела низку заходів із цього приводу.


Міжнародний день сім’ї, який відзначався 15 травня, можна назвати найбільш сімейним святом нашого часу. Засноване в 1993 році, це свято швидко знайшло своїх прихильників по всьому світі.
До Дня родини в Україні, який відзначався 8 липня, бібліотекарі запросили читачів ознайомитись із виставкою-переглядом, присвяченою Міжнародному сімейному святу.
Бібліотекар читального залу Альона Ющенко оформила книжкову виставку «Міцна родина — міцна Україна» і провела перегляд літератури біля неї з читачами та відвідувачами бібліотеки. На виставці представлені книги та періодичні видання з цієї теми, яких вдосталь у фонді бібліотеки. Біля книжкової виставки бібліотекар абонементу Марія Бака проводила бесіди з читачами.
Активні читачі районної бібліотеки для дорослих — Сидорчук Тамара Сергіївна та Колесніков Іван Анатолійович, і їхні доньки Тетяна та Олена відвідують нашу бібліотеку більше двадцяти років. Одружившись, Тетяна прийшла уже з чоловіком Володимиром. Ця славна родина, відвідуючи нашу бібліотеку, цікавиться літературою на різні теми, особливо люблять читати книги сучасних українських письменників. Тетяна, захоплюючись поезією українських та зарубіжних авторів, стала писати власні вірші, і тепер є активною учасницею масових заходів, що проводить наша бібліотека.
Районна бібліотека для дорослих імені Лесі Українки