«Житомиробленерго» надає допомогу не тільки військовим на Сході, а й вимушеним переселенцям

«Житомиробленерго» надає допомогу не тільки військовим на Сході, а й вимушеним переселенцям

\"«Житомиробленерго»Продовжується робота щодо організації допомоги військовим Збройних Сил України. Для житомирського батальйону територіальної оборони, який цими днями відбув для виконання поставлених завдань, було придбано три прилади нічного бачення. Їх особисто передав у розпорядження військових директор Новоград-Волинського РЕМ О.В.Савчук.
З початку березня ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» на чолі з головою правління Анатолієм Левицьким постійно підтримує українських військових. Для них було придбано спецодяг і взуття, спальні мішки, великі штурмові рюкзаки, акумулятори для техніки, запчастини, засоби зв’язку, інші технічні засоби, медикаменти тощо.
Трудовий колектив ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» підтри­мав родини переселенців зі Сходу України, а це — переважно жінки з дітьми, які тимчасово розмістилися в санаторії «Тетерів», що знаходиться на території Коростишівського району. Працівники енергопос­тачальної компанії закупили і наприкінці червня привезли для них необхідні речі, а саме — комплекти постільної білизни та різноманітні миючі засоби. Для дітей — ласощі та канцтовари.
Через ситуацію на Сході України ці родини опинилися у непростих життєвих обставинах, але є велика надія, що дуже скоро вимушені переселенці зможуть повернутися до рідних домівок у мирні українські міста і села.
Власна інформація