Хроніка 30/2014

АВТОМОБІЛЬ УРІЗАВСЯ В ЕЛЕКТРООПОРУ
21 липня, близько 1 години ночі, в м.Новоград-Волинський водій автомобіля «LANCIA», 19-річний житель райцентру, не впорався з керуванням, з’їхав із проїжджої частини дороги, де скоїв наїзд на електроопору.
Унаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.
Шановні громадяни! Державна автомобільна інспекція звертається до водіїв: будьте уважні, вибирайте безпечну швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати та безпечно керувати транспортним засобом. Виконуючи будь-який маневр, переконайтесь, що це буде безпечно по відношенню до інших учасників дорожнього руху.
С.ДМИТЕРЧУК, начальник Новоград-Волинського ВДАІ, майор міліції

НЕПОВНОЛІТНІЙ КРАДІЙ
18 липня мешканець міста поставив свій велосипед біля магазину «Асоль» (вулиця Чехова) і зайшов до торгової точки. А коли вийшов, то велосипеда вже хтось украв. Незабаром працівники міліції зловмисника впіймали. Ним виявився неповнолітній житель міста.
ЗНЯЛИ ГРОШІ З КАРТКИ
18 липня до чергової частини міліції надійшов рапорт від оперуповноваженого СКР Новоград-Волинського про те, що 15 липня невідома особа, перебуваючи в смт.Понінки Хмельницької області, здійснила крадіжку грошей з банківської картки одного із банків, яка належить мешканцю Новограда-Волинського, та яку останній втратив при невідомих обставинах.
Дана заява внесена до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.1 КК України.
ПРИЙШЛА В ГОСТІ І ПОЗБУЛАСЯ МОБІЛКИ
21 липня до правоохоронців звернулася мешканка села Малий Молодьків і повідомила, що під час перебування в гостях у сусідки, в неї хтось украв мобільний телефон марки «Samsung GT-S7262». У даній крадіжці працівники міліції підозрюють односельчанку. Нині триває її розшук.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ

ЗАТРИМАЛИ «МИСЛИВЦЯ» ЗА ЧУЖИМИ ТЕЛЕФОНАМИ
Нещодавно до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції зателефонувала 29-річна звягельчанка та повідомила, що у приміщенні одного із розважальних закладів міста невідомий викрав її мобільний телефон. Одночасно на другу спецлінію «102» знову надійшов телефонний дзвінок. У тому самому закладі у 25-річного відвідувача також поцупили мобільний.
Працівники міліції по «гарячих слідах» за підозрою у скоєнні даних злочинів затримали чоловіка. Ним виявився 26-річний ніде не працюючий житель райцентру, який у скоєному зізнався.
Як з’ясувалося, молодик разом із друзями прийшов до клубу відпочивати. Компанія протягом вечора вживала спиртні напої. Однозначним «лідером» за кількістю випитого виявився підозрюваний. Знаходячись під впливом алкоголю, він вирішив піти на «подвиг».
Наступний мобільник злодій вирішив викрасти у молодої жінки, яка поклала його до своєї сумки та пішла танцювати. А коли повернулася, то свого засобу зв’язку вже не знайшла.
Обидва телефони у затриманого було вилучено та повернуто власникам. Тепер його чекає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.
Інна ВОВЧЕНКО, старший лейтенант міліції