Поминання 30/2014

Поминання 30/2014















































29 липня минає рік, як перестало битися серце люблячої матері — Валентини Петрівни ТЕТЕРІ


Ти завжди будеш у нашій пам’яті.


Сумуючі чоловік, дочка та син



СПІВЧУТТЯ


Висловлюємо щирі співчуття Альоні Миколаївні Усенко з приводу непоправного горя — передчасної смерті батька — Миколи Олексійовича НЕПОКРИТОГО


Колектив газети «Звягель»



31 июля — день светлой памяти Людмилы Мартыновны ЛЯСОЦКОЙ


Вернуть бы маму на мгновенье, сказать всё то, что не успела ей сказать... Обнять, как прежде, нежно-нежно, и гладить плечи, целовать... И рассказать, как не хватает, и попросить прощения за всё. Мамулька милая, родная, осталась только память о тебе... Помним, любим, скорбим...


Вечно скорбящие дочь, внуки, родные



25 июля — 6 лет, как ушёл навсегда в вечность, но не из наших сердец, заботливый, добрый, надёжный, любящий муж и отец — Юрий Николаевич КУЧЕР


Всё, что осталось, — память прошлых лет… Альбом, где фотографии стареют… Тебя со мной уже так долго нет, а годы так лечить и не умеют. Наверное, я привыкла без тебя… Вот только боль за мной повсюду ходит. В коротких снах жалеешь ты меня, и запах твой так долго не уходит…

Светлая тебе память, а твоей душе — вечный покой и Царство Небесное. Все, кто знал, — вспомните вместе с нами добрым словом и тихой молитвой.


Вечно скорбящие, любящие жена, сын и дочь



27 липня минає рік, як пішов у вічність дорогий чоловік — Тарас Васильович ДРИГАНЮК


Кажуть, Бог забирає найкращих. Минув рік тяжкої скорботи і печалі, як тебе немає зі мною. Нестерпний біль і рана в моїй душі. Ти був для мене опорою, порадником. Пам’ять про тебе буде вічною. Царство Небесне та спокій твоїй душі.


З глибоким сумом любляча дружина



23 липня минуло 20 років, як пішла з життя Тетяна Максимівна ДАЦИШИНА


Хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом, а хто забув, — згадайте. Пухом земля тобі, рідненька. Царство Небесне та вічний спокій.


Діти, внуки, правнучка



27 липня — 40 днів, як на 63-му році життя відійшла у вічність Зінаїда Ростиславівна БОРОНЬ


Зростаючи без батька, зазнала багатьох негараздів. Почавши самостійний трудовий шлях, повністю віддавалася роботі, сумлінно виконувала свої обов’язки. Завжди приходила на допомогу тим, хто її потребував. У складних обставинах зуміла дати освіту доньці та сину. Після виходу на пенсію всю себе присвятила турботі про родину. До останніх днів боролася з підступною хворобою, мужньо приймаючи наближення смерті. Всі, хто знав Зінаїду Ростиславівну, згадайте її добрим словом. Нам бракуватиме її порад, піклування і любові.


Чоловік, діти, онук



25 липня — 9 днів, як пішла з життя дорога і рідна нам людина — Сергій Анатолійович ФІЩУК

11.02.1981-17.07.2014


Якби ти міг ще довше жити — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне і вічний спокій, наш рідний.


Вічно сумуючі дружина, син, батько, мати, брат Олег з сім’єю, брат Руслан



30 июля — 10 лет, как ушёл из жизни Сергей Иванович ГРЕБИНЕЦ


За что тебе судьба такая — уйти из жизни молодым? Ведь счастье только начиналось, но вмиг развеялось, как дым. Не слышно голоса родного, не видно добрых, милых глаз, зачем судьба была жестока? Как рано ты ушёл от нас.


Мама, сын, жена



29 липня минає 2 роки, як перестало битися серце Ганни Олександрівни ЯВОРСЬКОЇ


На душі — біль і жаль, і сум. Тебе нема і більше вже не буде. Та світла пам’ять про тебе навічно залишиться в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, рідненька.


Сумуючі рідні



Хто забув — згадайте, хто пам’ятає — пом’яніть...


25 липня минає 10 років від дня гіркої втрати дорогого Олександра Васильовича ГАСКЕВИЧА


Молоде життя, сповнене світлих мрій і сподівань, обірвалося несподівано, раптово. Але ти не помер, тебе просто немає з нами. Слова — безсилі, пам’ять — вічна. Хай Господь дарує тобі Царство Небесне і вічний спокій душі.


У безмежній скорботі всі рідні