«Авангард» виходить на друге місце

Вигравши у городницького «Полісся» на виїзді з рахунком 1:0, новоград-волинський «Авангард» здійснив стрибок у турнірній таблиці чемпіонату області і наразі посідає високе друге місце, маючи в активі 4 очки.
Щоправда, коростенський «Локомотив», який у звітному турі розписав мирову в гостях із ФК «Бердичів» (2:2) і також має 4 очки, новоградська команда випереджає лише за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів.
А беззаперечним лідером першості залишається СК «Коростень», який виграв усі чотири матчі від початку чемпіонату. Цього разу «Коростень» вдома переміг житомирський «Легіон» — 3:1.
У подальшому очікується напружена боротьба за місця у призовій трійці. Адже навіть зараз команда, що посідає останнє місце, відстає від «Авангарду» (2 місце) всього на два очки.
На 26 липня заплановані дві пропущені гри першого туру. «Авангард» вдома зустрінеться з «Легіоном», а «Локомотив» прийматиме «Полісся».
Зберігається шалена інтрига і в першій лізі обласного чемпіонату. Недавній лідер «Автомобіліст» (Червоноармійський район) у 8-му турі зазнав поразки від «Залізничника» (Малин) — 2:5.
Очолив турнірну таблицю першої ліги ФК «Бердичів-2», який завдав поразки ФК «Черняхів» — 1:0.
Інтриги першоліговим змаганнях вкотре додає той факт, що турнірна дистанція від першого до восьмого місця (всього, нагадаємо, беруть участь 11 команд) складає всього чотири очки.
Олег БРЮХАНОВ