Збірна Новоград-Волинщини з легкої атлетики стала бронзовим призером області

Збірна Новоград-Волинщини з легкої атлетики стала бронзовим призером області

Місцеві легкоатлети — вихованці відділення ДЮКФП — під керівництвом тренера-викладача Олександра Універсала посіли високе третє командне місце на відкритому чемпіонаті Житомирської області, що відбувся в обласному центрі 11-12 липня, поступившись лише командам із Житомира і Баранівки.
Такого успіху, насамперед, вдалося досягти завдяки двом перемогам у естафетах. Четвірки звягельських дівчат-бігунів виграли естафети 4 по 100 і 4 по 400 метрів.
Анастасія Марчук, Анастасія Бойко, Юлія Заінчковська і Тетяна Обухова — переможці естафети 4 по 100 — також виконали в цій дисципліні другий дорослий розряд. Склад учасниць естафети на дистанції 4 по 400 метрів був практично той же самий, лише замість Анастасії Бойко бігла Анастасія Ковальковська.
Відзначимо, що залікові очки до командної скарбнички нараховувалися не тільки за здобуті місця у призовій трійці. Тож кожен член команди зробив свій внесок у підсумковий результат.
В особистому заліку Юлія Заінчковська здобула друге місце на дистанції 800 метрів і третє — на 400 метрів.
Анастасія Ковальковська фінішувала четвертою на дистанціях 800 метрів і 1500 метрів.
Два п’ятих місця — у Тетяни Обухової (у змаганнях зі стрибків у довжину і в бігу на 200 метрів).
Виконавши другий дорослий розряд, із п’ятим результатом на 400-метрівці фінішував Іван Зінчук. Він же був сьомим на дистанції 200 метрів.
Анатолій Корнійчук показав шостий результат на 200-метрівці і пробився до фінального етапу стометрівки.
Олег БРЮХАНОВ