У Житомирі на День міста на підтримку військово-службовців 95-ї бригади виступатимуть «Авіатор» і «Океан Ельзи»

Представлено проект цьогорічного Дня міста Житомира, який напередодні був погоджений із керівництвом міста, — повідомляє Житомир.info. Зокрема, все святкування проходитиме у формі благодійного марафону під гаслом: «95-а, МИ З ВАМИ!». Мета загальноміської акції — моральна підтримка бійців, патріотичне виховання підростаючого покоління та збір коштів для родин військовослужбовців.
«Зараз є пропозиція — змінити формат традиційного святкування Дня міста. Морально неправильно святкувати у той час, коли на Сході гинуть наші молоді хлопці. Ми маємо усіма своїми діями виражати підтримку наших бійців», — зауважила в. о. міського голови Любов Цимбалюк. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.
Нагадаємо, цьогоріч Житомир святкуватиме 1130-ту річницю від його заснування. 22 липня відбулося чергове засідання членів організаційного комітету з питань підготовки та відзначення Дня міста. В. о. міського голови Любов Цимбалюк поінформувала, що за тиждень було опрацьовано багато пропозицій, обговорено різні питання святкування.
Загалом, у плані — флеш-моби, футбольний матч ФК «Маестро», культурна версія «Дня міста», виступи гуртів «Авіатор» та «Океан Ельзи», джазовий фестиваль та багато інших заходів, що проходитимуть на підтримку наших військовослужбовців. Положення про проведення благодійного марафону буде підготовлене уже до кінця наступного тижня.