Коротко...

НАРЕШТІ З’ЄДНАЮТЬСЯ ДВА БЕРЕГИ: СМОЛКА ТА ЛУБЧИЦЯ
Запрошуємо новоград-волинців на урочисте відкриття пішохідного мосту через р.Случ, який з’єднає два густонаселені мікрорайони міста — «Лубчицю» та «Смолку», яке відбудеться 26 липня, о 15:15.
УЖКГ,Е та КВ міської ради

ДОПОМОЖЕМО ВІЙСЬКОВИМ У ЗОНІ АТО
На базі 31-го гарнізонного Будинку офіцерів організовано пункт прийому гуманітарної допомоги для військовослужбовців 2-го гаубичного самохідного дивізіону 30-ї ОМБр, котрі перебувають у зоні АТО. За інформацією звертайтеся у каб. №14, на першому поверсі. Або ж за тел.: 0630217843, Анжела.
У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ СКОРОТИЛОСЬ ВИКОРИСТАННЯ ГАЗУ ТА КАМ’ЯНОГО ВУГІЛЛЯ
Про це повідомляють у головному управлінні статистики у Житомирській області. «За червень підприємствами, організаціями та населенням області використано 19 млн. куб. метрів природного газу, 12 тис. тонн дизельного пального, 7 тис. тонн бензину та 182 тонни кам’яного вугілля. Порівняно з червнем 2013 року, використання кам’яного вугілля скоротилось на 6%, природного газу — на 2%. Проте запаси вугілля стали більше торішніх на 15%», — інформують в управлінні статистики.
Тут також відзначають, що витрати рідких видів палива на виробничі потреби проти відповідного місяця минулого року скоротились на 5%, а обсяги роздрібного продажу через автозаправні станції — на 14%.