Хроніка 31/2014

КРАДУТЬ МОБІЛКИ
25 липня, близько 12 години, невстановлена особа, знаходячись усередині магазину «Престиж», що по вулиці Соборності, викрала із полиці відділу ремонту мобільних телефонів 3 уживані мобільні телефони марки «LG», «Nokia С-5», та «Samsung 3200».
26 липня, близько 20 години, невстановлена особа в міському Парку культури та відпочинку викрала в неповнолітнього мешканця міста (з кишені шортів) мобільний телефон марки «Lenovo A 516» вартістю майже 1700 гривень.
А наступного дня, в нічний час, хтось украв мобільний телефон зі столика в літньому кафе-барі «Київ».
НЕ ЗАМКНУВ АВТО І ПОЗБУВСЯ ПЛАНШЕТА
25 липня, близько 20 години, невідома особа, відчинивши незачинені на замок дверцята автомобіля «ВАЗ-21013», який стояв біля будинку №41 по вулиці Чехова, викрала із салону планшет «HUAWEI MediaPad 7 Youth» вартістю 2000 гривень.
ШАХРАЇ ВИДУРИЛИ У ПЕНСІОНЕРКИ ДОЛАРИ
25 липня до міліціянтів звернулася пенсіонерка, мешканка села Ярунь, і повідомила, що, перебуваючи цього дня біля однієї із аптек міста, до неї підійшли якісь чоловіки і в шахрайський спосіб заволоділи її грішми — 400 доларами США, а потім аферисти зникли в невідомому напрямку.
КРАДІЖКА З НЕДОБУДОВАНОГО БУДИНКУ
У ніч із 26 на 27 липня невідома особа проникла до недобудованого будинку, розташованого по вулиці Костюка, звідки викрала електропилу «Крафтек», бензопилу «Хусвана-365», електродриль «Бехлєр», кухонний комбайн «Кенвуд» та 31 розетку, чим спричинила потерпілому матеріального збитку на суму 10749 гривень.
У ніч із 26 на 27 липня невідома особа проникла до сараю, розташованого по вулиці Тичини, звідки викрала електроболгарку «Бош», бензопилу «Партнер», акумулятор, гайкові ключі в кількості 40 шт, бензин А-92 — 8 літрів, фреон — 0,5 балону, електричний пристрій для вимірювання тиску в холодильнику, паяльник для пластмаси та свиняче м’ясо, яке знаходилося в морозильній камері.
Зловмисника, котрий завдав потерпілим матеріального збитку на суму майже 6 тисяч гривень, намагаються розшукати правоохоронці.
СЛІД «МЕТАЛІСТІВ»?
У період часу з 25 по 28 липня невідомі особи проникли через незасклене вікно у приміщення колишньої адмінбудівлі (с. Наталівка) і викрали 7 чавунних батарей. До речі, ця будівля належить ПРАТ «Галнафтохім» і на даний час ніким не охороняється.
НАЛІТ НА ОБ’ЄКТ «F-5»
29 липня, близько 6 години, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від оператора лінії «102» м.Житомир про те, що до них звернулася оператор пульту охоронної фірми «Форпост» (м.Житомир) і повідомила, що по вулиці Пушкіна в магазині «F-5» пошкоджено вхідні двері.
На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, яка встановила, що близько 4 години невідомі особи, шляхом пошкодження захисної металевої конструкції вхідних дверей (ролету), віджимом вхідних пластикових дверей, проникли до вказаного магазину, звідки викрали електронну апаратуру: ноутбуки марок «Леново», «Самсунг», планшети марок «Леново», «Самсунг», «LG», мобільні телефони марок «Леново», «LG», чим заподіяли потерпілому матеріального збитку майже на 100 тисяч гривень.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським відділом міліції