«Авангард» закріпився на другому місці, городницьке «Полісся» вийшло на третє

26 липня у вищій лізі чемпіонату області з футболу було зіграно два перенесені матчі 1-го туру. «Авангард» приймав удома житомирський «Легіон» і переміг із рахунком 4:2.
У перші 15 хвилин гри події розвивалися дуже стрімко. «Авангард» повів у рахунку й одразу ж подвоїв свою перевагу. Втім, щойно розвівши м’яча з центра поля, «Легіон» отримав право на штрафний. Удар під поперечину — і це 2:1. Такий рахунок протримався до перерви.
У другому таймі «Авангард» мав чимало нагод, щоб забити ще. Щонайменше тричі гостей врятувала поперечина воріт. Однак ані вона, ані воротар «Легіону» не стали на заваді проти влучного удару головою після навісу з правого флангу — 3:1.
Невдовзі «Легіон» відновив інтригу, вміло зігравши на добиванні після дальнього удару — 3:2. Але останнє слово все ж було за господарями, які під завісу гри провели вдалу комбінацію, що завершилася точним ударом низом — 4:2.
Отже, «Авангард» набрав 7 очок у 4 турах і поступається п’ятьма очками лідируючому ФК «Коростень».
На третє місце вийшов клуб із Городниці, який завдав на виїзді поразки з рахунком 3:1 коростенському «Локомотиву». У «Полісся» тепер 6 очок. За межами призової трійки перебувають «Локомотив» (4 очки), «Легіон» (3 очки) і ФК «Бердичів» (2 очки).
Наступні ігри (у рамках 5-го туру) заплановані на 2 серпня. «Авангард» в гостях зіграє з «Локомотивом», а городницьке «Полісся» вдома триматиме іспит перед ФК «Коростень».
У першій лізі продовжив свою впевнену ходу ФК «Бердичів-2», який відірвався від найближчих конкурентів уже на 4 очки. Щоправда, у деяких із них є по два матчі в запасі, тож говорити про зникнення інтриги передчасно.
Олег БРЮХАНОВ