Поминання 32/2014

Поминання 32/2014











































Пішов у вічність навіки, а в серці залишився — назавжди…


10 серпня — 40 днів, як перестало битися серце дорогого чоловіка, люблячого татуся, брата, онука, зятя, дядька, кума — Сергія Леонідовича МАЛИНОВСЬКОГО


На душі — біль, і жаль, і сум. Тебе нема і більше не буде. Та пам’ять про тебе буде вічно жити в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій, рідненький.


Вічно сумуючі дружина, дочки, сестра з сім’єю, бабуся та всі рідні



7 серпня минає два роки, як перестало битися сердечко нашої дорогої, люблячої, єдиної донечки — Марини Валеріївни ГАВРИШ


Страшнішого горя на світі не буває, як біль розлуки назавжди. Тебе, доню, немає поряд з нами, а наше серце плаче і душа згорьована болить. Ми кожен день чекаємо на Тебе і виглядаємо щомить. Закрила хижа смерть повіки, скувала холодом вуста, заснула вічним сном дорога наша дитина добра, мила і проста. Затьмарилось сонце, небо, зорі, журбою огорнулися всі дні, всі помисли звертаються до Тебе і квітами лягають до землі. Душа болить, душа кричить, а серце, наче оніміло, і уста шепочуть: «Мариночка, рідненька, благаєм повернись!.. Навіщо ти так рано нас покинула?..» Чому життя таке несправедливе? Добрим людям — доля нелегка. Твоя душа — розумна, добра, мила, а доля випала, немов полин, гірка… Ми Богу молимося щодня, щоб зустрітися з Тобою хоч у сні… Хай над твоєю могилкою завжди світить сонечко, співають пташечки. Царство Небесне, вічний спокій твоїй душі, наша ріденька і незабутня донечко.


Вічно сумуючі мама, тато, хрещена, рідні, близькі



9 августа — 9 дней, как ушёл из жизни Александр Анатольевич БАЛЮК


Ты ушёл из жизни слишком рано. Не простившись ни с кем, не сказав всем «прощай», скрылся ты в темноте, лишь оставив печаль.Сжигает боль, болит душа, от горя капает слеза.Никто не мог тебя спасти. Глубокая на сердце рана, пока мы живы, — жив и ты. Царство Небесное. Вечный покой твоей душе.


Скорбящие родные



8 серпня минає 1 рік світлої пам’яті Надії Карпівни АЛЕКСІЙЧУК з с.Наталівка

12.08.1931-8.08.2013


Не знайти слів, щоб передати наше горе, біль душі… Рідненька, як всім нам не вистачає тебе, твоєї усмішки, мудрої поради, твого тепла. Ти кожну мить про нас дбала, навчала жити і любити. Ти кожному допомагала, як сонечко обігрівала. Пробач, рідненька, що не вберегли. Любимо тебе, і в пам’яті нашій — ти жива. Усі, хто знав та пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і тихою молитвою. Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі.


Вічно сумуючі діти, онуки та правнуки



9 серпня — 40 днів, як пішла у вічність дорога матуся, бабуся, свекруха — Валентина Фомінічна МАЛЯРЕНКО


На душі — біль і жаль, і сум. Тебе нема і більше вже не буде. Та пам’ять про тебе вічно житиме у наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, рідненька. Хто знав, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Сини, онуки, невістки



9 августа — 40 дней светлой памяти дорогого мне человека — Николая Васильевича КРИВОРУКИ


Самое страшное — скучать по человеку, которого уже никогда не увидишь…Это больно и невыносимо… Он — повсюду…, но его нет… Родной мой, тебя мне не хватает. Кто потерял, — тот понимает, как сердце рвётся, стонет, плачет, От слёз глаза ресницы прячут. Я вновь и вновь с тобой прощаюсь и мысленно в душе общаюсь. Зачем ушёл от меня рано, оставив в сердце моём рану.


Семья Самченко



9 серпня — 40 скорботних днів, як пішов з життя люблячий тато та дідусь — Микола Васильович КРИВОРУКА


Світла і вічна пам’ять про тебе назавжди залишиться у наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій.


Сумуючі діти, онуки



7 серпня — річниця світлої пам’яті Йосипа Івановича СТУХАЛЬСЬКОГО


Якби ти міг ще довше жити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати — був найкращий у світі ти. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне і вічний спокій, наш рідний.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки



Забути — не в силі, вернути — не в змозі…


10 серпня — 2 роки, як пішла у вічність Сніжана Миколаївна МЕЛЬНІЙЧУК


Тихо згасла свічка, й життя догоріло. Твоя світла душа в небеса відлетіла. Кого любила, чим жила, що планувала, — не зробила, пішла у Вічність. А серце не вірить, душа не сприймає, що тебе вже нема в живих. І тепер ми молимо Господа Бога Царства Небесного твоїй душі.


Сумуючі мама, Саша, братик Вадим, дід Василь



10 августа проходит 40 дней светлой памяти, как нет с нами дорогого нам человека — Виктора Петровича СТАРОСТЮКА

20.05.1955-2.07.2014 р.р.


Живым тебя представить так легко, что в смерть твою поверить невозможно… Прости, что не смогли тебе помочь, прости, что не смогли тебя сберечь, прости, что не могли тебя спасти, сто раз прости, прости, прости...


Скорбящие жена, дочь, внук