Новопризначений директор спортдепартаменту ОДА висловила готовність підтримати звягельський спорт

Новопризначений директор спортдепартаменту ОДА висловила готовність підтримати звягельський спорт

31 липня відбулась планова робоча зустріч новопризначеного директора департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Гресь Світлани Миколаївни з керівниками спортивних громад Новограда-Волинського. Під час знайомства з новим керівником департаменту новоград-волинці розповіли про досягнення у своїх видах спорту та перспективи у роботі.
Були також розглянуті наступні питання: перспективи відкриття відділення важкої атлетики у Баранівському районі та придбання важкоатлетичного інвентарю для міста Новограда-Волинського; ремонт та будівництво спортивних баз у м.Новоград-Волинський; перспективи подальшого проведення чемпіонатів області з боксу в місті Новограді-Волинському; укладення угоди про співпрацю між федерацією важкої атлетики області (базується в м.Новоград-Волинський) із Національним Олімпійським Комітетом; виділення путівок на безкоштовне оздоровлення до дитячих таборів Польщі для кращих спортсменів м.Новоград-Волинський, батьки яких беруть участь у АТО; представництво в складі обласної спортивної координаційної ради декількох членів із м. Новоград-Волинський; створення та реєстрація громадської організації «Спортивний комітет міста Новограда-Волинського».
На останньому питанні Світлана Миколаївна акцентувала свою увагу. Президент федерації важкої атлетики В.В.Постіженко ознайомив її зі статутом спорткомітету нашого міста, а депутат міської ради та керівник місцевої громади вільної боротьби С.М.Мельник розповів про мету та завдання цієї організації. Після реєстрації спорткомітету директор департаменту С.М.Гресь готова укласти договір про співпрацю між департаментом та спорткомітетом.
Наприкінці зустрічі директор департаменту подякувала керівнику громади боксерів нашого міста Л.В. Плісаку за розвиток боксу, зразкове проведення чемпіонату області та вручила пам’ятний приз. Також вона відзначила С.М.Мельника та В.В.Постіженка за вагомі досягнення в розвитку своїх видів спорту та активну громадську діяльність, побажала миру і подальших успіхів.
Власна інформація