Очі розбігаються від вибору вітамінної продукції

Червонобокі помідори — 4,40 грн./кг оптом та 4,70-8 грн./кг у роздріб, огірки — 6-8 грн./кг, баклажани — 5-6 грн./кг, жовтий перець — 5 грн./кг, червоний — 35 грн./кг, подешевшала цибуля — 2-3 грн./кг, часник — 12-20 грн./кг, картопля — 2,50-3,50 грн./кг, морква — 2,50 грн./кг, столові буряки — 3,50 грн./кг, фаворитом продажу цього тижня стає цукрова кукурудза — 8-15 грн./десяток. Місцеві яблука — 4-5 грн./десяток, сонячні сливи — 7 грн./літр, брусниця — 20 грн./літр, алича — 3 грн./літр, виноград — 28 грн./кг, персики — 13-16 грн./кг, нектарин — 17-19 грн./кг, інжирний персик — 26 грн./кг, банани — 15 грн./кг, лимони — 38 грн./кг, ароматна диня — 6-10 грн./кг (залежно від сорту), соковиті кавуни — 3-3,50 грн./кг.
Молоко — 8-9 грн./півторачка, добре тамує спрагу сироватка — 3 грн./півторачка, творог — від 8 грн./шматочок, подорожчали домашні яйця — 13-15 грн./десяток, на фермерські поки що ціна стабільна — 8-9,70 грн./десяток.
Гріються під сонячними променями у баліях карасі — 18 грн./кг, коропи — 28-45 грн./кг.
Заморожена риба — від 9,50-77 грн./кг, серед назв помітила донині невідому — морський заєць — 60 грн./кг. Солена риба: кілька — 20 грн./кг, оселедець — 28,50 грн./кг, скумбрія — 45 грн./кг.
Завжди є попит на свіже м’ясо: вирізка, биток, ошийок — 57-62 грн./кг, фарш — 44 грн./кг, стегно — 38-48 грн./кг, підчеревина — 36 грн./кг, баранина — 60 грн./кг, тушка гарного домашнього півня — 90-100 грн.
Ціна на цукор стабільна — 98 грн./10 кг.
Усі зранку швиденько скуповуються, адже в обідню пору спека досягає свого апогею. Так і минулого тижня, вже о першій годині дня приватні підприємці покидали торгові ряди.
Підготувала Ольга ДЕМЧУК