«Отримав пенсію і купив хлопцям ліки…»

Після оголошення у газеті «Звягель» щодо збору допомоги для наших військових у зоні АТО, який організували працівники гарнізонного Будинку офіцерів та родичі бійців, люди активно взялися допомагати. Як кажуть, знов із миру по нитці — і військовим підтримка у вигляді медикаментів, рацій, продуктів, одягу, питної води та інших необхідних речей.
Методист Будинку офіцерів Анжеліка Струс від імені військових та їх рідних подякувала усім, хто відгукнувся, взявши участь у цій акції. Зокрема, директорам «Новофармбіосинтез» — Валерію Перерві, хлібозаводу — Сергію Портянку, магазину «Промінь» — Олександру Махновецькому, отцю Антонію з Городницького Свято-Георгіївського монастиря, підприємцям: Світлані Карачуп та Сніжані Покрасі, іншим небайдужим городянам: Людмилі Савчук, Людмилі Данюк та Тетяні Дудник.
Чимало людей побажали залишитися невідомими. Один чоловік, наприклад, приніс великий пакет вкрай необхідних медикаментів, сказавши: «Допомагаю, чим можу, від душі. Щойно отримав пенсію — одразу купив ліки і приніс для хлопців»… Пишаємося такими людяними вчинками і тими, хто боронить нашу українську землю.
Збір допомоги у Будинку офіцерів триває — кабінет №14, тел.: (063) 021-78-43.
Юлія КЛИМЧУК