Допоможіть встановити обставини злочину

Допоможіть встановити обставини злочину

\"Допоможіть13.08.2014 року, о 07:23, до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від невстановленої особи про те, що біля одного з двоповерхових будинків у місті Новограді-Волинському і господарського приміщення, що розташоване поблизу, лежать тіла двох чоловіків без наявних ознак життя.
На місце події виїхали слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС.
У ході проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особи загиблих. Ними виявились двоє місцевих жителів, віком 53 і 54 роки. Тіла обох чоловіків мають видимі тілесні ушкодження. Наразі їх доставлено до Новоград-Волинського судово-медичного центру для встановлення причин смерті.
За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч.2. ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Міліція з’ясовує обставини та винуватців злочину.
Водночас правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо до вчинення даного правопорушення, просимо повідомити за телефонами: (4141)-5-22-25, «102». Конфіденційність гарантуємо!