Вітання 33/2014

Вітання 33/2014































12 серпня, коли на полях колоситься пшениця і час прийшов збирати щедрий врожай, святкував свій славний ювілей — 60-річчя — найкращий у світі чоловік, тато, дідусь — Олександр Миколайович ДІДОВЕЦЬ


60 — не привід для печалі, 60 — це зрілість золота. Хай до 100, а може, ще й далі йдуть, не оглядаючись, літа. Бажаємо щастя, добра і тепла, хай будуть достаток і добрі діла, здоров’я міцного, щастя без краю, усього найкращого щиро бажаємо.


Дружина, донька, онука Сашенька



12 серпня відсвяткував ювілей — 60 років — Олександр Миколайович ДІДОВЕЦЬ


Вам — 60, та хіба ж це літа,

Коли очі горять і душа молода?

Не старійте літами, очима, устами,

Ми всі любимо Вас і пишаємось Вами.


Колектив газети «Звягель»



14 серпня відсвяткувала ювілей Тетяна ГНІТЕЦЬКА


Ти — яскрава людина, чудова дружина і мати, гарна подруга, неперевершена жінка. З тобою не буває сумно, ти прийдеш на допомогу у скрутні хвилини і підтримаєш у радісні моменти. Цінуємо усі ці твої найкращі риси і бажаємо здоров’я, сімейного благополуччя, кохання, щастя і миру! Нехай усі життєві вершини тобі підкорюються, як підкорилася Говерла!


Подруги Юлія Климчук і Віталія Ковальчук із сім’ями



19 августа празднует юбилей Александр Анатолиевич ХМИЛЁВСКИЙ


Любимого мужа, прекрасного папу спешим в День рожденья поздравить скорей. Пусть будет светла твоя славная дата от искренних слов и улыбок друзей. Тебе мы желаем с большою любовью прекрасних деньков и счастливых минут, достаток, удача, успех и здоровье всегда пусть с тобою по жизни идут.


С любовью жена Валерия, сын Иван, дочь Мирослава



17 серпня святкує своє 88-річчя наша люба матуся, найкраща бабуся та прабабуся — Марія Іванівна КАПУСТИНСЬКА із с.Сусли


Матінко наша, вечірня зоря ще не впала, ще квітне ромашками поле життєве твоє. Уклін тобі, рідна, за все, що дала нам, за все, що в нас є. Пробач за сивини, за зморшки, що вкрили хороше і рідне чоло... Здоров’я й здоров’я, матусенько мила, здоров’я і щастя, щоб все в тебе добре було. Бажаємо століття ще прожити, здоров’я доброго на всю ту сотню літ, щоб внуків всіх переженити, благословити правнуків у світ.


З любов’ю та повагою діти, внуки, правнуки та праправнуки



19 серпня – Преображення Господнє (Яблуневий Спас) та День пасічника


Шановні новоград-волинці! Прийміть найщиріші вітання з великим православним святом Преображення Господнього, яке у народі називають — Яблуневий Спас.

Це одне з найважливіших свят всіх православних християн, встановлене на честь явлення божественної сили Ісуса Христа його учням. Цього дня прийнято святити перші плоди, серед яких — яблука, груші, мед, колосся пшениці та жита. Бажаємо вам та вашим родинам Божого благословення та всіх земних благ! Нехай у вашому житті завжди панує мир, спокій та любов!

Також у цей день відзначають своє професійне свято пасічники. Вітаємо бджолярів новоград-волинського краю з Днем пасічника. Адже протягом багатьох століть на українській землі шанували і продовжують шанувати ремесло виготовлення меду. З давніх-давен медом не тільки частували гостей, а й лікували різні недуги. Отож, бажаємо вам, дорогі бджолярі, міцного здоров'я, добробуту, багатих медозборів, родинного тепла та благодаті!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова;

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради;

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Юрія Михайловича ШЕВЧУКА — 19.08.1961 р.н.

Олександра Петровича КРОТЕНКА — 19.08.1962 р.н.

Анатолія Миколайовича ГОРБАЧЕНКА — 20.08.1967 р.н.

Олімпіаду Андріївну СІМЧУК — 18.08.1928 р.н.

Олену Августівну ДОРОШЕНКО — 19.08.1957 р.н.

Володимира Герасимовича КРАВЦОВА — 20.08.1918 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни