Поминання 34/2014

Поминання 34/2014











































24 августа — 8 лет, как нет с нами дорогого любимого нам человека — Иосифа Романовича СВИНАРСКОГО


Светлая тебе память, а твоей душе — вечный покой и Царство Небесное. Все, кто знал, — вспомните вместе с нами добрым словом и тихой молитвой.


Вечно скорбщие жена, сын, невестки и внуки



19 серпня минуло 9 днів, як пішла з життя Валентина Василівна ГОРДІЙЧУК


Нема у світі слів, щоб передати наше горе. Наш плач сердець, наш крик душі ти не почуєш вже ніколи. Ми пам’ятаємо тебе як чуйну, доброзичливу, щиру і життєрадісну людину. Здавалося б, тобі ще жити й жити, радіти сину, онуку, чоловіку. Рідненька, ми сумуємо за тобою, не можемо повірити у те, що навіки перестало битися твоє серце. Скільки не мине часу, — ти завжди будеш поруч із нами, житимеш у наших серцях. Нехай Господь Бог дарує тобі Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі.


З глибоким сумом чоловік, син, онук, рідні



25 августа — 40 дней, как ушёл из жизни Сергей Анатольевич ФИЩУК


Ты ушёл из жизни слишком рано. Не простившись ни с кем, не сказал всем «прощай», скрылся ты в темноте, лишь оставив печаль. Сжигает боль, болит душа, от горя капает слеза. Никто не мог тебя спасти. Глубокая на сердце рана, пока мы живы, — жив и ты. Царство Небесное. Вечный покой твоей душе.


Скорбящие родные



25 серпня минає 40 днів, як пішла з життя дорога і рідна нам людина — Сергій Анатолійович ФІЩУК

(11.02.1981-17.07.2014)


Молоде життя, сповнене світлих мрій і сподівань, обірвалось несподівано, раптово. Але ти не помер, тебе просто немає з нами. Слова — безсилі, пам’ять — вічна. Хай Господь дарує тобі Царство Небесне і вічний спокій душі.


Вічно сумуюча родина



Ушёл от нас внезапно, слишком рано, а было ведь не так уж много лет...


21 августа — 9 дней светлой памяти дорогого нам человека, мужа и отца — Александра Петровича СЕМЕНЮКА из села Пилиповичи


Ушёл... И кровоточит в сердце рана. Ушёл... И, показалось, меркнет свет. Представить жизнь без тебя немыслимо и сложно, и до сих пор тревожит душу нам беда, смириться с этим горем невозможно, ушёл ни на минуту — навсегда. И с этой смертью в мире что-то оборвалось, пусть говорят: «Незаменимых нет людей», но ты ушёл. И пустота осталась, а боль утраты не пройдёт с теченьем лет. Ушёл, но на земле свой след оставил. Осталось всё, чем ты нас щедро одарил, остался в памяти поступками, делами. Ушёл... Но ты достойно жизнь прожил.


Вечно скорбящие жена, дочь



21 августа — 9 дней светлой памяти нашего друга, кума — Александра СЕМЕНЮКА из села Пилиповичи


Как трудно подобрать слова, чтоб нашу боль измерить. Не можем в смерть твою поверить. Ты с нами будешь — навсегда.


От друга Виктора и семьи Дроздюк



28 августа — 40 дней со дня смерти Николая Алексеевича ЕРОШКИНА


Тот день, когда свет твоих глаз погас и сердце перестало биться, стал самым страшным днём для нас, и мы не можем с ним смириться. Из сердца капает слеза, сжигает боль, кричит душа, мы так хотим вернуть тебя, но сделать этого нельзя. Ушёл из жизни очень рано, мы не смогли тебя сберечь. Глубокая осталась в сердце рана. Вечный покой твоей душе.


Скорбящие дочь, зять, внучка



23 серпня минає 10 років, як перестало битися любляче серце дорогої Надії Іванівни ЧЕХОВСЬКОЇ


На душі — біль, і жаль, і сум. Тебе немає і більше вже не буде. Та пам’ять про тебе буде вічно жити в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, рідненька. Хто забув її, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Сумуючі чоловік, син, невістка та онуки



28 серпня минає 5 роки, як пішов з життя дорогий чоловік, батько, дідусь — Микола Леонідович Чередник


У наших серцях назавжди залишився біль і смуток непоправної втрати. Не вистачає усмішки і слова, і погляду ласкавого й простого. Великий слід в житті ти залишив та скільки всім добра зробив... Низько вклоняємося перед твоєю світлою пам’яттю, і скільки б не минуло часу, ми будемо завжди пам’ятати, згадувати і молитися за тебе. А Господь хай пошле тобі Царство Небесне та вічну пам’ять.


3 глибоким сумом дружина, діти, онуки



24 серпня минає 9 днів, як пішла з життя Ніна Марківна ПЕРЕБЕЙНІС


Печаль у наших серцях залишиться назавжди. Царство Небесне твоїй душі, вічна пам’ять і земля пухом нехай тобі буде, рідненька наша.


Безмежно сумуючі чоловік, племінниця, рідні та близькі