Для розвитку спорту у місті створили спорткомітет

Для розвитку спорту у місті створили спорткомітет

\"Для15 серпня у приміщенні Молодіжного центру відбулися установчі збори Громадської організації «Спортивний комітет міста Новограда-Волинського». На зборах у присутності 33-х чоловік, а це — керівники спортивних федерацій, депутати міської ради, тренери, викладачі, спортсмени, ветерани спорту — було розглянуто наступні питання:

  1. Прийняття рішення про обрання голови та секретаря установчих зборів;

  2. Прийняття рішення про утворення Громадської організації «Спортивний комітет міста Новограда-Волинського» із зазначенням мети її діяльності;

  3. Прийняття рішення про визначення найменування громадської організації та скороченого найменування громадської організації;

  4. Прийняття рішення про затвердження статуту громадської організації;

  5. Прийняття рішення про обрання керівника, органів управління громадської організації, відповідно до затвердженого статуту;

  6. Прийняття рішення про визначення особи (осіб), яка буде представляти громадську організацію, для здійснення реєстраційних дій.


Керівник Федерації важкої атлетики Валерій Постіженко розповів, що основною метою комітету є сприяння розвитку видів спорту, що входять до програми Олімпійських, Паралімпійських ігор та не олімпійських видів спорту, визнаних в Україні, підтримка діяльності громадських організацій, що сприяють розвитку даних видів спорту, координація їх діяльності. Керівник Федерації армспорту Геннадій Данюк наголосив на тому, що таку організацію в нашому місті давно потрібно було створити. Його підтримали депутати міської ради Сергій Мельник та Юрій Мерзабєкян.
Цікаві пропозиції до статуту, стосовно колективних членів, вніс Василь Гордійчук (Федерація футболу). Від вчителів фізичного виховання шкіл виступив голова методоб’єднання Олег Лук’янчук, а від кафедр фізвиховання спеціальних навчальних закладів — Володимир Савчук.
Зі своїм баченням роботи комітету виступили тренери-викладачі Анатолій Ясиневич, Лев Майстер, Володимир Бурковський, голова ФСТ «Спартак» Віктор Борисюк та інші представники спортивної громади.
На Установчих зборах було обрано головою Спорткомітету Постіженка В.В., заступником — Данюка Г.Д., секретарем — Прокопчук Л.В., головою Ревізійної комісії — Загривого А.Л. та членів виконкому.
Установчі збори привітав начальник Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Володимир Гамма і побажав успіхів у праці.
В.ПОСТІЖЕНКО
Фото О.НАГОРНЮКА