Як кинути пити і оздоровитися

Рекомендується для лікування пияцтва засіб, який розробив знаменитий травник П.Т. Борбат. Цей засіб викликає байдужість до алкоголю. Лікує печінку і надає оздоровчу дію на весь організм.
Беремо в рівних частинах корінь дягелю, левзеї сафлоровидної, траву звіробою, м’яти перцевої, деревію, полину гіркого і чебрецю, ягоди ялівцю, лист чорної смородини — всі компоненти висушені. Все подрібнити і добре перемішати, залити горілкою 1:15 (на 10 г суміші — 150 г горілки). Настоювати в темному місці місяць, процідити. Рослинні залишки (суміш трав) залити окропом у пропорції 1:5 і настоювати ще 2 дні. Процідити і змішати з горілчаною настойкою. Ліки зберігати в холодильнику, приймати по 1 ч.л. на склянку теплої води або чаю 3 рази на день. Курс прийому — близько 2 місяців.
Цю настоянку ви можете пити разом із питущим чоловіком, щоб він повірив, що тут немає ніякого підступу. Нехай вас це не бентежить. Настоянку можна додавати і в горілку (по 1 ч. л. на 100 г).
Настоянка покращує смак горілки і забезпечує той же ефект — оздоровлює організм і сприяє зникненню тяги до спиртного. Засіб — універсальний. Давати його можна хворому як нишком, так і за його згодою.
І я не повірю нікому, що не можна кинути пити і курити! Треба тільки дуже, дуже захотіти!
В.КАБІЙЧУК