Станьте учасниками Всеукраїнської акції «Лист пораненому»

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.
В Україні проходить акція «Лист пораненому». Зі своїм добрим словом та вдячністю напиши лист, намалюй малюнок, зроби власними руками сувенір для військовослужбовців, які отримали поранення під час виконання бойових завдань у зоні АТО і перебувають на лікуванні та реабілітації.
Чекаємо листи, малюнки, поробки щодня — з 9.00 до 18.00 год. у Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді за адресою: Радянська, 19, тел.: 097-345-87-94, Валентина Найдюк.
Свої творчі роботи можна принести 24 серпня, у День незалежності, в Парк культури та відпочинку в творчу майстерню ЦНТТУМ (при вході), впродовж дня.
Перемагає завжди добро, милосердя, співчуття, розуміння єдності й цілісності України, почуття особистої відповідальності за долю держави та українського народу, готовність служити Батьківщині своєю щоденною працею!
ЦНТТУМ