Новоград-Волинський попрощався з ще одним молодим бійцем...

Новоград-Волинський попрощався з ще одним молодим бійцем...

19 серпня громада Новограда-Волинського прощалася зі старшим лейтенантом за контрактом, командиром танкового взводу військової частини — польова пошта В2731 — Мільком Антоном Ігоровичем.
26-річний офіцер — люблячий син, чоловік та батько — загинув 16 серпня в бою за волю та Незалежність України у Донецькій області.
\"Новоград-Волинський

Народився хлопець 14 травня 1988 року у м.Первомайськ Луганської області. У загиблого залишилися дружина та 2-х річна донечка.
Біля Будинку офіцерів громада міста, схиливши голови, хвилиною мовчання вшанувала пам’ять офіцера.
Зі словами скорботи до рідних та близьких загиблого звернувся тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини польова пошта В2731 — підполковник Роман Михальчук. Також глибокі співчуття висловили від імені міської та районної влади — міський голова Володимир Загривий, від імені міської організації ветеранів та ветеранів афганської війни — голова міської організації ветеранів, полковник у відставці Василь Парфьонов.
Володимир Загривий наголосив на тому, що «війна в Україні — це велика трагедія, великий злочин перед людяністю, перед українським народом та нацією. І сьогодні 1250 сімей з міста переживають за своїх синів та дочок, які практично вже шість місяців захищають нашу Батьківщину, перебуваючи в найгарячіших точках на Сході України».
Особливо пройнятими невгамовним болем та безмірною втратою були слова дідуся дружини загиблого, адже немає більшого горя для батьків, ніж хоронити своїх дітей.
Антон Мілько пішов на фронт за покликом серця і загинув, віддавши молоде життя за незалежність і територіальну цілісність рідної землі.
Вічна пам’ять і вічна слава герою України!
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради