Звернення

ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ П.О.ПОРОШЕНКА, МІНІСТРА ОБОРОНИ УКРАЇНИ, ГЕНЕРАЛА-ПОЛКОВНИКА В.В.ГЕЛЕТЕЯ, НАЧАЛЬНИКА ГЕНЕРАЛЬНОГО ШТАБУ, ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ В.М.МУЖЕНКА
У зоні антитерористичної операції, на Сході України, тривалий час під постійним обстрілом ворожих сил перебуває 30-та окрема механізована бригада, яка несе великі людські втрати та потребує термінової передислокації.
Бійці несуть службу у надскладних умовах, мають важкий морально-психологічний стан і потребують відновлення сил. Родини військових практично не отримують інформацію про ситуацію в 30-ій бригаді та не мають зв’язку з рідними. Все це призводить до зростання соціальної напруги, викликає занепокоєння та моральне виснаження членів сімей військовослужбовців.
Тому ми звертаємося до Вас із закликом негайно вирішити питання про проведення ротації військовослужбовців, просимо якнайшвидше вжити практичних заходів для повернення 30-ї ОМБр у військовий гарнізон для підвищення боєготовності та боєздатності бригади, надання реабілітаційної допомоги тим, хто цього потребує.
З повагою,
Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова
м.Новоград-Волинський;
члени координаційної ради голів постійних комісій міської ради;
члени виконавчого комітету міської ради;
депутати Новоград-Волинської міської ради VI скликання.