Хроніка 35/2014

ЖИТТЯ ОБІРВАВ ПОЇЗД
24 серпня, близько опівдня, у мікрорайоні «Дружба» (неподалік від вулиці Залізничної) літній чоловік (1938 р.н.) потрапив під колеса поїзда, внаслідок чого отримав травматичну ампутацію обох ніг.
Як нам повідомили у відділі з питань надзвичайних ситуацій міської ради, постраждалого доставили у відділення реанімації та анестезіології міськрайТМО. Проте, попри зусилля медиків, від отриманих травм 28 серпня чоловік помер.
Власна інформація

НАЛІТ НА ПАЛЬНЕ
Днями, вночі, хтось проник на територію ПП «Агроплемоб’єднання», що в с.Майстрів, і зілляв з комбайна «Джондір 1075» дизпальне в кількості 80 літрів та з автомобіля «ЗІЛ» — 20 літрів. Потім зловмисник, пошкодивши навісний замок, проник до металевого вагончика і викрав каністру з бензином (20 літрів) та автомобільне мастило (15 літрів).
НЕВЕЗУЧА «КАФЕШКА»
У кафе-барі «От заката до рассвета» нещодавно сталася чергова крадіжка. Близько третьої години ночі у мешканки міста, котра відпочивала в даному розважальному закладі, невідома особа викрала мобільний телефон марки «Lenovo A316i» вартістю 700 гривень, та 1500 гривень готівкою. Відпочинок не вдався.
ШАХРАЙСТВО В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ
22 серпня до правоохо­ронців звернувся місцевий житель і повідомив, що кілька днів тому невідома особа, через оголошення в мережі Інтернет, запропонувала йому продати мобільний телефон марки «IPhone 4S» за 1400 гривень. Звягельчанин по домовленості відправив на запропонований банківський рахунок частину грошей — 560 гривень. Проте час минув, але телефону ніякого не отримав.
ТАКСИСТ НАЇХАВ НА ДИТЯЧИЙ ВІЗОК
22 серпня, близько 12 години, мешканець міста (пенсіонер), керуючи автомобілем «Мерседес-Бенц» із «фішкою» таксі по вулиці Соборності, на пішоходному переході, скоїв наїзд на дитячий візок. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди однорічна дитина з черепно-мозковою травмою і забієм губи була доставлена до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
ДТП У СЕЛІ ГРУД
24 серпня, близько 18 години, 33-річний мешканець с.Великий Молодьків, керуючи автомобілем марки «Форд Сієра» в с.Груд, здійснив наїзд на 20-річну місцеву жительку. Із черепно-мозковою травмою та забіями інших частин тіла потерпілу було доставлено до лікарні.
«ЗОЛОТА» ЗАРОБІТЧАНКА
25 серпня до чергової частини міліції із заявою звернулася мешканка міста (пенсіонерка) і повідомила про викрадення її майна. Працівники міліції одразу прибули на місце пригоди. Потерпіла оперативникам розповіла, що днями, під вечір, до неї підійшла незнайома жінка, котра нібито шукала квартиру, яку має винайняти її знайома.
Вони разом пішли до квартири. Потім незнайомка попросила залишити у пенсіонерки жіночі прикраси на зберігання, оскільки та, мовляв, хоче виїхати за кордон на заробітки. Господарка оселі погодилася, дістала свою шкатулку і поклала ті речі до своїх прикрас. Коли ж майбутня заробітчанка пішла, то пенсіонерка виявила, що із її шкатулки зникли золота обручка, золотий перстень та золоті сережки.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського відділу міліції